Sonunda feysbuktan kurtuldum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

"fake" hesap mıydı ?

yoo kendi hesabımdı ilk aldığım hesaptı ama 2 tane olduğundan onu silme gereği duydum + ama ne hikmetse şuan da da 2 tane hesabım var ama elbette ki birine girmeyeli o kadar oldu ki en son dondurmuştum şifresini bile hatırlamıyorum

ama önemli değil yaa şuan ki hesabımlar maxicep üyeliğime bişey olmasın yeter 2'side ilk göz ağrım desem yeridir

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum

Az da olsa yine de zaman geçirdiğim yer

Var ama hafta da bir girerim 5 dakika. Mesaj var mı diye. Aslında ben yıllardır kullanmıyorum arkadaşın ısrarı üzerine yeni açtım.

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Valla Facebook'u sırf kampanyalara katılmak için kullanıyorum. Dün Little Caesers'dan pizza kazandım mesela. Daha önce taşınabilir hard disk kazanmıştım. O yüzden istesem de silemiyorum

Valla Facebook'u sırf kampanyalara katılmak için kullanıyorum. Dün Little Caesers'dan pizza kazandım mesela. Daha önce taşınabilir hard disk kazanmıştım. O yüzden istesem de silemiyorum

söyle bizde yapak

esokmen

Üye
Eğer çok takılıyorsan bir iki gün dayan kardeşim sonra bak göreceksin ne kadar boş bir ortam olduğunu

Türe

Üye
bana lazım olduğu için kapatmam sanırım hiç

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Eğer çok takılıyorsan bir iki gün dayan kardeşim sonra bak göreceksin ne kadar boş bir ortam olduğunu
11 gün kapalı kaldı sonra 5 dakika girdim baktım ne var ne yok diye sonra tekrar dondurdum alıştım yokluğuna artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...