Sonunda Facebook Bedava! [15 Ocak 28 Şubat]

Sponsorlu Bağlantılar

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
Ben 100 knt yükledim. WAP ayarlarını da yaptırdım. Yinede her girişimde 2 -2 gidio knt. pfffffffffffffffffff

ucx

ucx

Üye
Ya önce çok sevinmiştim ama tarih olayı sevincimi öldürdü malesef. Zaten ben haftalık 50 mb internet kullanıyorum hatta haftada 100 mb'ı aştığım oluyor ve pekde pahalı değil ama illaki bizimde parasız kalacağımız günler olucaktır o zamanlar için güzel birşey fakat 1 aylık bi kampanya neme lazım arkadaşlar :) 1 ay içinde benim param bitmez ki :D Şöyle 1 sene falan yapsalardı güzel olurduya neyse en iyisini Turkcell bilir :)

caca alp

Üye
ben samsung stardan ayarları yapmak için mesaj attım.telefonunuz uygun değil diye mesaj geldi.sonra internetten yapmaya çalıştı türkcellin sitesindeki listede telefonum çıkmadı.s5200 çıktı ama star yoktu.ben de s5200 olarak ayarladım e yapılandırma için mesaj geldi.bir parola falan da sormadan yaptım.benim hattım faturalı o yüzden girmekten çekindim.müşteri hizmetlerini aradığımda telefonumun uygun olmadığını söyledi.ama arkadaşımın hattında -30 ile girdik.gayet güzelce çalıştı.şimdi kendi hatımdan girmek istiyorm ama faturalı olduğu için ücretlendirme bilgisinden haberim de yok.yardımcı olursanız sevinirim.bi iki kere kendi hattımdan girdim ama hemen çıktım.ben kampanyadan yararlanabilir miyim?

halibis_bg

Üye
ya arkadaşlar benim 15 mb si 8 kntr hesabına geçti yardım lütfen giriyom ama günlük 8 kntr gidiyo :off:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici

iLkeRr34

Üye
arkadaşlar bu cepten bedava facebook olayı için yapılması gereken herşeyi yaptım ama her girdiğimde sömürüyolar kontörleri :S
Wap yazıp 2222 ye gönderip ayarları yaptım. ama hala girdiğimde yiyiolar kontörleri :S ne yapmam gerek başka ?

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
vodafone da da bedava :kop:

Üst Alt