Sonunda Facebook Bedava! [15 Ocak 28 Şubat]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sonunda Facebook Bedava! [15 Ocak 28 Şubat]

15 Ocak’tan itibaren cepten Facebook bedava!

Helal Olsun! Gençliğin Gücü Buna da Yetti!

Tam 1.000.000 genç birleştiniz,
100 bin demediniz, 500 binde kesmediniz.
İstediniz ve 6 günde Cepten Facebook’u Bedava yaptınız.

15 Ocak'tan itibaren Cepten Facebook Bedava!
Okulda, otobüste, cafede nerede olursan ol,
Hiçbir ücret ödemeden cepten bağlan m.facebook.com'a, ister arkadaşını etiketle,
ister statünü güncelle :))

Kampanya Koşulları

Kampanya 15 Ocak – 28 Şubat tarihleri arasında geçerlidir.

* Kampanya sadece wap erişim noktası yapılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. Wap ayarlarınızı almak için WAP yazıp ücretsiz 2222'ye gönderebilirsiniz.

* Kampanya sadece m.facebook.com adresinde yer alan Facebook mobil sitesine erişimde geçerlidir. Facebook’a ait URL’ler üzerinden çalışan profil gezme, resim görüntüleme, durum bilgisi güncelleme gibi tüm aktiviteler ücretsiz olacaktır. Facebook’ta yer alan, ancak Facebook dışı sunuculara bağlanarak çalışan üçüncü parti uygulamalar (oyunlar vb.) kullanıcının mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

* iPhone cihazlar tarafından kullanılan “internet erişim noktası”, Blackberry cihazları tarafından kullanılan “blackberry” erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (“mgb”/”mgbs”) erişim noktaları üzerinden yapılan bağlantılar kampanyaya dahil değildir.

* Facebook mobil sitesi üzerinden diğer sitelere yapılan bağlantılar kullanıcının kendi mobil internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

Daha fazla bilgi:

• Beğen
Tepkiler: OMEGA VE TITANI ve p-siko mobile

SeRKaNCa16

Üye
bakalım turkcell abımız bundan ne kar cıkaracak sınekten yag hesabı :hmmm

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Biliyordum Sadece 1,5 Ay Sonra Gene Devam Kontörlüye
Beklenir Zaten Adamlar Hiç Ücretisz Bir Şey Yaparmı

orukm

orukm

Üye
bencede

caca alp

Üye
ya bnm tel.im samsung star s5233. ben gnctrkcll nin sitesinden yazıları okudum dün akşam.mesaj attım 3 kere flnn ama telefonunuz desteklenmemektedir fln diyo.ama benim telefonumda widget ayarı olarak bille face var.wap ayarlarını yapamyıroum yardımcı olabilir misiniz?

osezer10

osezer10

Üye
kusura bakmayın ama sizde ne yapsa eleştiriyosunuz.Beğenmiyosanız kullanmayın kardeşim.adamlar misgibi yapmış kampanyayı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Deneyen var mı?

shmscns

Üye
Ben girdim ama kontor gitti anlamadim :S

zulkifaltin

zulkifaltin

Üye
ben nokia6600 dan bi kaç kez m.facebook.com a girdim hesabımı açtım knt gitmedi :oke:
kapattıktan sonra 2knt gitti uyarısı geliyo ama gitmiyo en azından bende gitmedi :oke:

Bosnalı86

Üye
-30 knrle denendi,çalışıyor,kontor gitmeyeceğini bu durumda anlamış olurus heralde :kop:

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Dikkat Ediniz Facebook Dışında Siz Bilmeden Yanlışlıkla Tuşa Basıyosunuz ve FaceBook Dısı Siteye Gırıyosunuz.
FaceBook a Girince Dikkatli Kullanınız!!!

Bosnalı86

Üye
Dikkat Ediniz Facebook Dışında Siz Bilmeden Yanlışlıkla Tuşa Basıyosunuz ve FaceBook Dısı Siteye Gırıyosunuz.
FaceBook a Girince Dikkatli Kullanınız!!!

haklısın dostum,özellikle paylaşılan bazı facebook dışı bağlantılar oluyor,tıkladığında farkında olmadan kontorlerin hesabından bi anda gitmiş oluyor :aha:

CCCyunusCCC

Üye
sa beyler samsung star icin faceden video izleme programı varmı??

atek59

Üye
beyler face'den video izlemeyin bence videoların çoğu yükleme değil paylaşım ve genelde youtube flan böylece video tıklayınca youtube bağlanıyor ve kontörler gidiyor

Marchegiani

Marchegiani

Üye
İyiymiş.

ViperRKO

ViperRKO

Üye
Bu kampanya 100 kontör ve üzeri yükleyince oluyo

p-siko mobile

p-siko mobile

Üye
güzelmiş...