Sonunda Düzgün Harita Güncellemesi Geldi. Sürüm 3.8.105 [11.11.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
gözüme çarpanlar yürüme navigasyonu nasıl yapılacak bulamadım,sonra önceden ev konumu olarak istediğin bi noktayı haritadan şeçebiliyodun bunda onu bulamadım,ve araç sürme için navigasyon yaparken hedefi haritadan seçmeyi bulamadım,kısacası navigasyon yapamadım :D

devil____boy

Üye
belle yüklü olanlara mı geldi şimdi güncelleme :hmmm

brifing

Üye
    Konu Sahibi
belle yüklü olanlara mı geldi şimdi güncelleme :hmmm
yok hocam belle resmi olarak yokki zaten belleye uygulama güncellesin nokia dün bi hack olayları olmuş heralde..:D ama bu annada çalışıyor zaten sıkıntı yok..

----------Eklendi @ 16:14:29 ---------- Yazıldı @ 16:13:43 ----------

Kardeş senin uyarın sayesinde kendi konumu düzenledim bir sorun olurmu?

----------Eklendi @ 15:57:38 ---------- Yazıldı @ 15:56:55 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/guncelleme-geldi-surus-haritalari-562604.html buyur linki bu

vala burdan taze taze devam ediyoduk aslında buraya koysan resimleri olurdu:ehe bide bişey sorcam telefondaki görüntüleri neyle çekiyorsun?

devil____boy

Üye
c7 annaya yükleyen var mı acaba :megafon:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben yükledim hava durumu yok ama gayet güzel maps

_ardaa

_ardaa

Üye
Diğer konuya da yazdım da burası daha aktif gibi:) kullananlardan biraz detaylı yorumlar alabilir miyiz?

mesela 3.06'ya göre daha mı hızlı daha mı iyi, konum bulması nasıl eski versiyonda navigasyon yapılmadığı zaman konumu yanlış gösterdiği oluyordu bunda da var mı aynı sorun, eskiden olsa sormadan günceller kendim bulurdum soruların cevabını ama Anna ile artık yoğurdu üfleyerek yemeye başladık ne çıkarsa elimizde patladı.

Bu arada canlı trafik için henüz Türkiye'nin böyle bir desteği yok o yüzden trafik bilgisi göstermez

aras248

aras248

Üye
hava durumunu belledeki gibi widget destekli olsaydi keşke

brifing

Üye
    Konu Sahibi
Diğer konuya da yazdım da burası daha aktif gibi:) kullananlardan biraz detaylı yorumlar alabilir miyiz?

mesela 3.06'ya göre daha mı hızlı daha mı iyi, konum bulması nasıl eski versiyonda navigasyon yapılmadığı zaman konumu yanlış gösterdiği oluyordu bunda da var mı aynı sorun, eskiden olsa sormadan günceller kendim bulurdum soruların cevabını ama Anna ile artık yoğurdu üfleyerek yemeye başladık ne çıkarsa elimizde patladı.

Bu arada canlı trafik için henüz Türkiye'nin böyle bir desteği yok o yüzden trafik bilgisi göstermez
vala hocam şöyle söyleyim eskisinden hızlı olduğu kesin öyle bariz bi yüklenrken tutukluk weya imleçlere tıkladğmda bi tıkanıklık görmedm aksine elimde kayıp gidiyor hartiada..yanlış gösterme mevzusuna gelnce ben evde kapalı alan oldğm iiçn bi yakın yan binayı gösteriyordu cam kenarna geçnce sinyalı daha güçlü alıyoki doğrusunu buldu sonradan..en önemlisi belleden izler taşıyor ovi mağaza gibi..evet trafik bilgisi konusunda zannedersem haklısın..ama şunu diyim eskisinden daha güzell

_ardaa

_ardaa

Üye
vala hocam şöyle söyleyim eskisinden hızlı olduğu kesin öyle bariz bi yüklenrken tutukluk weya imleçlere tıkladğmda bi tıkanıklık görmedm aksine elimde kayıp gidiyor hartiada..yanlış gösterme mevzusuna gelnce ben evde kapalı alan oldğm iiçn bi yakın yan binayı gösteriyordu cam kenarna geçnce sinyalı daha güçlü alıyoki doğrusunu buldu sonradan..en önemlisi belleden izler taşıyor ovi mağaza gibi..evet trafik bilgisi konusunda zannedersem haklısın..ama şunu diyim eskisinden daha güzell

Teşekkür ederim bilgi için yüklemeye değer o zaman şansımızı deneyelim bakalım.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşlar ben şeyi yapamıyorum google earthdeki gibi evleri görebiliyor muyuz görüyorsak nasıl

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telefondan gözükmüyo betalabsın kini yükledim

ozgurde

Üye
nokia c7 için gelmedi:) üvey evlatız

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben C6-01 kullanırken bişe gelmiyodu üvey evlattık C7 öz dedik yine üvey çıktı hepsi üvey herhalde nokia azmış :naughty:

qsaw

qsaw

Üye

vala burdan taze taze devam ediyoduk aslında buraya koysan resimleri olurdu:ehe bide bişey sorcam telefondaki görüntüleri neyle çekiyorsun?

Programı forumdan buldum foruma bak bi

----------Eklendi @ 18:45:02 ---------- Yazıldı @ 18:44:01 ----------

iyiki iki tane tel var biri üvey olunca biri öz oluyo:naughty:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt