Sonunda çıktı (NBA 2K13 v1.1.2 Offline+SD) Android 4.0 ve Üzeri

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
tsk

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

McAres

Üye
Kardeşim GM Discovery telefonum dolayısıyla destekliyor. Apk SD hepsini indirdim SD yi doğru yere attım Android-Obb klasörüne. Ancak oyun simgesine tıklıyorum siyah bir ekran gelip tekrar beni menüye döndürüyor.

• Beğen
Tepkiler: melikşah1907
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim GM Discovery telefonum dolayısıyla destekliyor. Apk SD hepsini indirdim SD yi doğru yere attım Android-Obb klasörüne. Ancak oyun simgesine tıklıyorum siyah bir ekran gelip tekrar beni menüye döndürüyor.
ilk başta internetin açık olarak çalıştırdın mı?

codblackops2

codblackops2

Üye
Evet telefon wi-fiye bağlı durumda.

- - - Eklendi - - -

Oyunun içine girebildim şimdi de data dosyalarını indirmek istiyor ama her şeyi doğru yaptım ya.

Data dosyasini kontrol et silinmiş muhtemelen

kuki0707

kuki0707

Üye
bendede GMD var ve oyunu kurdum sorunsuz oynuyorum bikaç sil tekrar kur yaptıktan sonra çalıştı hatta asfalt 8 de aynı şekilde oldu ama sonunda 2 side çalısıyor

superuser.

superuser.

Üye
benim exper e7handa kasma yaparmı
1GB Bellek (ram)
ARM Cortex™-A9 1.2GHz A10 cortex A9 işlemci
Dual Mali-400 2D/3D core

ishak388

ishak388

Üye
ben 101 konularını alıntı yapmamda sakınca varmı ? :megafon: internet sitem varda ? :good:

mbnb1999

Üye
GM abi part dosyalariyla indirerek yapiyorum olur deilmi

muratena

muratena

Üye
Teşekkürler

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Paylaşım için teşekkürler güzele benziyor inşallah s3 minide sorun çıkarmaz.

camecula

camecula

Üye
Kardeşim oncelikle paylasimin icin tesekkur ederim benim soyle bir sorum olacak nexus 10 kullanicisiyim oyunun rootsuz apksini indirdim kurdum acmadimmoyunu dedigin gibi zip dosyasi icindeki com klasorunu obbye kopyaladim fakat bende hala guncelleme hatasi veriyor ve oyun kapaniyor yardimci olur musun acaba ?

Crf-EmRe-

Crf-EmRe-

Üye
S2 KuLLanıyorum onceLErı oynuyodum oyunu ama bıraz zor ÇaLıstırmısdım yenı Rom atınca nası ayarLadıqımı unuttum Tam bıLqısı oLan Varmı Sd dosyasını data ya atıyorum ama qınede download faıled dıyo nası yaparız bıLen varsa Yardımcı oLabıLırmı SayqıLar....

qramaphonedzie

qramaphonedzie

Üye
kardeş teşekkürler de apk dosyasının linki silinmiş onu bi düzeltiverir misin sana zahmet

whiteghost

whiteghost

Üye
Buyrun alternatif apk link:

• Beğen
Tepkiler: Remember Me ve qramaphonedzie

delavi

Üye
2014ü çıktımı bunun veya çıkacakmı çıkacaksab direk onu indiririz