Sonunda ben de iPhone 4lüyüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda ben de iPhone 4lüyüm
Arkadaşlar merhaba ben de geçtim iPhone 4'e

emreilhans

emreilhans

Üye
hayırlı olsun dostum . hakkında bilgi verirmisin yani nereden aldığına kaça aldığına dayir :) :oke:

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
1.500 tlye aldım Hatay'dan :) Teşekkür ederim(h)

MS1983

MS1983

Üye
iphone 4 kullanmak ayrıcalıktır :ehe

emreilhans

emreilhans

Üye
içime dokunuyor yapmnayın gardaşlar :D bnmde olcak birgün inş :D

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar sim sorunu var ya bunlar niye böyle sim yeri yapıyolar :hmmm Turkcell uğraşıyo şimdi:vur

emreilhans

emreilhans

Üye
hacı paha etin yahnisi yenmez die bi laf var :D ya işte apple değilmi hep farklı olacak :D :oke:

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
Bi daha iphone'a dair bişe almayacam ürün sorunlu çıktı 1 hafta uğraştırdı beni Samsung Wave 2 aldım

selmangulec

selmangulec

Üye
nasıl bir sorun çıkardı acaba. bende düşünüyorum . geçen sene 3gs modası vardı bende turkcell 1680 tl istemişti. tabiki para yetmedi. şimdi iphone 1500 civarında ise 4 almayı istiyorum ama gene fazla para yok. neyse bu askerlik de bir bitsin tezkere mi alıp geliyim de, ondan sonra bişeyler düşünürüz ...

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar bir arkadaş turkcellden kontratlı olarak iphone 4 aldı bende ondan peşin para 1600 tl ye aldım..cihaz sorunlu çıktı kutusundanda ben çıkarmıştım genpaya gönderdik değişim onaylandı stoklarında olmayan cihazı bekliyoruz..

emreilhans

emreilhans

Üye
vay arkadaş ! benim 3gs de çok şükür bir sorun yokta bende vodafoneden kontratlı almak istiyorum görüşlerini ? 65*24 lük paketten

ganster86

Üye
...

Shadowyblack

Shadowyblack

Üye
    Konu Sahibi
iPhone yurtdışından geldiği için öyleymiş sim lock varmış 0 aldım şimdi sim unlocked ne güzel kullanıyorum :P:

fireman87

fireman87

Üye
Adama sorunlu gelmiş :ehe 3GS kullanıyorum i4'e geçmeyi düşünmmüyorum vallahi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt