Sonunda Babamı ikna ettim N9 alıyorum :)) Sizce nasıl ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
Sırf kamera ve navigasyon için alacaksan n9 mükemmel bir seçim olur. Fiyatının 1000tlye kadar düştüğü yerler var.

alien97

alien97

Üye
konu n9 olduğu için bilgilendiriyorum yanlışsa ya doğrusunu açıklarsın ya da şikayet butonunu kullanabilirsin
haklısın fakat benim kızdığım şey n9`a android yükleniyor peki tamam ama android cihazlar ne güne duruyor bunu belirtmek istedim.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirmeleriniz için herkese çok teşekkür ediyorum :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
haklısın fakat benim kızdığım şey n9`a android yükleniyor peki tamam ama android cihazlar ne güne duruyor bunu belirtmek istedim.

kardeşim orda da kullanıcı tercihi devreye giriyor

tempestshine

tempestshine

Üye
meego ile ilgili izlenimlerini paylaşırsın artık :evet:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
N9 Tasarim ödülü almış bir Telefon Gercekten cok MÜKEMMEL

ama android icin yeterli degil.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Şahsi görüşüm,navigasyon ve kamera için o kadar para vermezdim.Android yüklense bile değmez.Ama tasarim gercekten guzel

Uruloki

Uruloki

Üye
Bence mantıklı bir secim oyun uygulama yok diyorsunuz ama çok eğlenceli seyler var he isterse nitdroid yukleyebilir arkadas git N9 al ama yurtdışından filan almaya bak burada pahalı

aleranol

aleranol

Üye
gerçekten oyun oynamazsan çokgüzel bir cihaz. Sen moonlifea bakma o android için yaratılmış sanki bi arada symbian fanatiğiydi. N9 bütün istediklerini karşılar. Haritalar benim c7de de yüklüydü diğer bügün telefonlarda da. Harita olarak en gelişmiş cihaz daha ne bekliyorsun. Kamera desen adamların beynine verir :kop: hayırlı olsun kardeşim. Ama bence lumia 900ü bekle biraz. Daha iyi olan bir cihaz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
gerçekten oyun oynamazsan çokgüzel bir cihaz. Sen moonlifea bakma o android için yaratılmış sanki bi arada symbian fanatiğiydi. N9 bütün istediklerini karşılar. Haritalar benim c7de de yüklüydü diğer bügün telefonlarda da. Harita olarak en gelişmiş cihaz daha ne bekliyorsun. Kamera desen adamların beynine verir :kop: hayırlı olsun kardeşim. Ama bence lumia 900ü bekle biraz. Daha iyi olan bir cihaz.

lumia900 e çok var n9 şimdi için ideal

kokolo78

kokolo78

Üye
bencede Android 10 numara n9 vereceğini paraya iyidir Android tel alırsın nokia devri bitti artık Android olupta fazla ozellikli telefonlarda var git o parayla Android al

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Nokia bitti mi?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bencede Android 10 numara n9 vereceğini paraya iyidir Android tel alırsın nokia devri bitti artık Android olupta fazla ozellikli telefonlarda var git o parayla Android al

Birgün bir teknoloji mağazasına git bir eline n9 bir eline galaxy s2 al kurcala

NonaZayi

NonaZayi

Üye
N8 N9dan daha iyi. hemen alcaksan N8 al. beklersen lumia al bence.

NonaZayi

NonaZayi

Üye
andoridciler gelip kafanı karıştırmış her zaman yaptıkalrı gibi. N8 gayet iyi.. telefona klavye takıp msj atmak , televizona bağlayıp oyun oynamak yada 3 metreye 4metre boyunda fotoğraf çekmek gerçekten çok zevkli. buna emin ol

MoonLife01

MoonLife01

Üye

ok ok haklısın Herif alsın 1.300 tlye n9u sonra desin uygulama yükliyemiom androd programları calışmıyor o kadar para verdik.

Al bir tane S2 işini görür veya Xperia S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt