haklısın fakat benim kızdığım şey n9`a android yükleniyor peki tamam ama android cihazlar ne güne duruyor bunu belirtmek istedim.konu n9 olduğu için bilgilendiriyorum yanlışsa ya doğrusunu açıklarsın ya da şikayet butonunu kullanabilirsin
bilgilendirmeleriniz için herkese çok teşekkür ediyorum![]()

haklısın fakat benim kızdığım şey n9`a android yükleniyor peki tamam ama android cihazlar ne güne duruyor bunu belirtmek istedim.
N9 Tasarim ödülü almış bir Telefon Gercekten cok MÜKEMMEL
ama android icin yeterli degil.
hayırlı olsun kardeşim. Ama bence lumia 900ü bekle biraz. Daha iyi olan bir cihaz.gerçekten oyun oynamazsan çokgüzel bir cihaz. Sen moonlifea bakma o android için yaratılmış sanki bi arada symbian fanatiğiydi. N9 bütün istediklerini karşılar. Haritalar benim c7de de yüklüydü diğer bügün telefonlarda da. Harita olarak en gelişmiş cihaz daha ne bekliyorsun. Kamera desen adamların beynine verirhayırlı olsun kardeşim. Ama bence lumia 900ü bekle biraz. Daha iyi olan bir cihaz.
bencede Android 10 numara n9 vereceğini paraya iyidir Android tel alırsın nokia devri bitti artık Android olupta fazla ozellikli telefonlarda var git o parayla Android al
N8 N9dan daha iyi. hemen alcaksan N8 al. beklersen lumia al bence.

N8 N9dan daha iyi. hemen alcaksan N8 al. beklersen lumia al bence.
gerçekten oyun oynamazsan çokgüzel bir cihaz. Sen moonlifea bakma o android için yaratılmış sanki bi arada symbian fanatiğiydi. N9 bütün istediklerini karşılar. Haritalar benim c7de de yüklüydü diğer bügün telefonlarda da. Harita olarak en gelişmiş cihaz daha ne bekliyorsun. Kamera desen adamların beynine verirhayırlı olsun kardeşim. Ama bence lumia 900ü bekle biraz. Daha iyi olan bir cihaz.