Sonunda Babamı ikna ettim N9 alıyorum :)) Sizce nasıl ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda Babamı ikna ettim N9 alıyorum :)) Sizce nasıl ???
Arkadaşlar N9 hakkında yorumlar istiyorum..Belki biraz fazla konu açıyorum ama inanın çok korkuyorum bu telefon sektöründen ondan dolayı.. Neyse N9 hakkında görüşlerinizi alabilir miyim.. N8 mi N9 mu .. Çünkü ben N8 alacaktım zorla ikna ettim N9 a babamı.. :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
KArdeşim biraz daha bekle Lumia 900 al derim ben

by*cambaz

Üye
n9 alma uygulama bulamazsın n9 vatan bilgisayarda 1300 lira onun yerine se arc al veya lg optimus black al vatanda 1059 tl

Türe

Türe

Üye
Kardes ben sana bekleyip Lumia 800 , Lumia 900 ya da iPhone 4s almani oneririm. Ama iPhone 4s i o fiyata alisveris sitelerinde bulabilirsn ancak

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
n9 alma uygulama bulamazsın n9 vatan bilgisayarda 1300 lira onun yerine se arc al veya lg optimus black al vatanda 1059 tl

Kardeş Navigasyon ve kamera .. Benim için önemli olan bu iki özellik .. Zaten şöyle bir şey var ben sadece bu iki özellik için N8 alıyordum baktım daha gelişmişi var onu alayım dedim..Bu N9 N8 den kötü mü ??

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
N8 n9dan. iyi ama git android al ben. bugun n8 ile optimusu takasladim android baya iyiymis n8 bunaltmisti

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Bir de şunu ekliyeyim babamın bir sözü ..

theposies

theposies

Üye
bence lumia 800 bak o fiyata. N 9 un desteği bitti özellikle oyun uygulama istiyosan hiç bulaşma :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
4eVer Meego diye bir şey var ne oluyor bu N9 da varmış...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
4eVer Meego diye bir şey var ne oluyor bu N9 da varmış...

:kıskıs:İletim sistemi kardeş.Uygulama konusunda sıkıntı çekmenin önüne de nitdroid yükleyerek geçebilirsin.Her türlü süper cihaz.

theposies

theposies

Üye
meegeo işletim sistemidir sadece n9 kullanıyor bu sistemihızlı ve stabil bi sistem ama oyun ve uygulama sayısı çok az

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
:kıskıs:İletim sistemi kardeş.Uygulama konusunda sıkıntı çekmenin önüne de nitdroid yükleyerek geçebilirsin.Her türlü süper cihaz.
Tamam yani tavsiye ediyorsun.. Uygulama sıkıntısı yok yani..

---------- Eklendi @ 21:43:33 ---------- Yazıldı @ 21:42:10 ----------

meegeo işletim sistemidir sadece n9 kullanıyor bu sistemihızlı ve stabil bi sistem ama oyun ve uygulama sayısı çok az

Kardeş navigasyon ve kamerası iyi .. Bunlar bile benim için çok önemli ki özellikle ücretsiz navigasyonu olması.. Çok şehir dışına çıkarız ve babam bir yeri ararken bir telefon parası benzin yakar :)

theposies

theposies

Üye
oyun uygulama senin için sıkıntı değilse gerçekten çok iyi telefon :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Andridli Telefonlarada bakabılırsın Nokiadan daha hizli baglaniyor uyduya şahsen test ettim ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Kardeş Navigasyon ve kamera .. Benim için önemli olan bu iki özellik .. Zaten şöyle bir şey var ben sadece bu iki özellik için N8 alıyordum baktım daha gelişmişi var onu alayım dedim..Bu N9 N8 den kötü mü ??

N9 daha iyi.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
tamam sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için :)

---------- Eklendi @ 22:14:55 ---------- Yazıldı @ 22:10:36 ----------

Andridli Telefonlarada bakabılırsın Nokiadan daha hizli baglaniyor uyduya şahsen test ettim;)

kardeş symbian ücretsiz . nokia da bağlanma sorunu yok. kendinde yüklü yani . ben öyle biliyorum yanlış mıyım.

theposies

theposies

Üye
dogrusun ;)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Androidte ücretsiz daha tek kuruş ödemedim navigasyona.

Baglanma hızı max 10 sn. Nokiada ben 10dk bekliyordum.

Bana nokiada kendi yüklü gelmedi ben yükledim ellerimle

Evet yanlış biliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt