Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Evet renk siyah belki ürün kodunu yazdım ya 059c383 ordan bilmiş olabilirsin veya tahimn yürütmüşte olabilirsin bu arada sen annaya geçebildin mi
kardeş oviden kurdum ama 15 gün deneme sürümü yazdığı için tyekrar sildim..ücretlisi de 23 tl mi ne yazıyordu..

----------Eklendi @ 09:16:43 ---------- Yazıldı @ 09:15:03 ----------

spb mobil shell denememiş olan varsa nolur denesin... yazık program harcanıyor. nokianın o programı alıp bizzat kullanması lazım...
kardeş oviden kurdum ama 15 gün deneme sürümü yazdığı için tyekrar sildim..ücretlisi de 23 tl mi ne yazıyordu..
biraz önce yanlış alıntı yapmışım... :)

cardanadam

cardanadam

Üye
başlık sonunda anna geldi aslınsa sorunlu anna geldi olmalıydı bir işi beceremedi nokia

diaablo

diaablo

Üye
Arkadaşlar şu anna güncellemesinden sonra yani anna yükledikten sonra n8 de şarj sorunu yaşayan oldumu bataryayı lüyorum 6-7 saat anca gidiyor bitiyor hemen?!:vur

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Arkadaşlar Ne Sorunu Bu Böyle Anlamadım. Ben Ovi Suite Güncelledim. Gayet Güzel. Hiç Bir Problem Yok. Ne Qt Ne Java Çatır Çatır. :D

• Beğen
Tepkiler: bkurtulus
forbidden5

forbidden5

Üye
bağlantıları kapattığım zaman wireless 3g filan kapattığımda belli aralıklarla sol üst köşede bağlanamadı uyarısı geliyor acaba neye bağlanmaya calışıyor olabilir ben zaten bağlanmasını istemiyorum

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
başlık sonunda anna geldi aslınsa sorunlu anna geldi olmalıydı bir işi beceremedi nokia
heyecandan öyle yazdım ama evet güncellemeyi eline yüzüne bulaştırdı nokia. Belleye geçmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım geçmelimiyim arkadaşlar sorunlu annadan daha çok sorunu varmı?

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Arkadaşlar Bende Niye Sorun Yok? Sorunlu Diyip Duruyorsunuz.

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Ben de dün yükledim. Tel. çok daha iyi oldu. Hiçbir sorun gözükmüyor şimdilik. Ama inşallah Belle en kısa zamanda gelir, çünkü arayüzü çok daha güzel duruyor. Ama o gelinceye kadar SPB shell alıcam, o da çok güzel, trialini kullanmıştım, android halt etmiş.

----------Eklendi @ 13:23:09 ---------- Yazıldı @ 12:41:01 ----------

Önce bilgisayardaki ovi suiti güncelle. Yoksa güncellemen hep yarıda kalır.

diaablo

diaablo

Üye
Şu Şarj olayını çözen olursa bi haber bekliyorum acil yoksa çıldırıcam bide reset atmaya başladı kendi kendine telefon.Bu anna olayı canımı sıktı ya.

cardanadam

cardanadam

Üye
heyecandan öyle yazdım ama evet güncellemeyi eline yüzüne bulaştırdı nokia. Belleye geçmeyi düşünüyorum ama kararsız kaldım geçmelimiyim arkadaşlar sorunlu annadan daha çok sorunu varmı?

bende belle ye geçmeyi düşünüyorum acaba yükleyen arkadaşlar söyleyebilirmi qt ve şarj sorunu varmı bellede

mfb2

mfb2

Üye

bende belle ye geçmeyi düşünüyorum acaba yükleyen arkadaşlar söyleyebilirmi qt ve şarj sorunu varmı bellede
şarj bugün 3. günündeyim kullanıma bağlı değişikilik gösterebilir qt programı daha hiç denemedim yüklenmeyen proları bellenin yenilikleri annayı unutturuyor o kesin ve orjinal belle çıkana kadar şuanki belle idare eder :)

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar heralde benim güncelleme elsik yüklemiş qt proğramları ingilizcede dahi yükleyemiyorum şimdi ben naviden anna güncellemesini indirsem tümünü flahs lasam düzelirmi yardım lütfen ilk flahs atışım olacak

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Arkadaşlar bilgisayardaki ovi suit i güncelleyin önce, yoksa olmaz. Ben de aynısını yapıyordu, oviyi güncelledim tıkır tıkır yükledi.

cardanadam

cardanadam

Üye
Arkadaşlar bilgisayardaki ovi suit i güncelleyin önce, yoksa olmaz. Ben de aynısını yapıyordu, oviyi güncelledim tıkır tıkır yükledi.

güncel kardeşim güncel ama neden oldu anlamadım telefondan güncellemiştim

bkurtulus

bkurtulus

Üye
klavye ekranındaki 3 çizgili tuşa bas.

bkurtulus

bkurtulus

Üye
bilgisayardaki sürümü güncellemeyi dene

dostumcx

Üye
arkadaşlar lütfen biri yardimci olsun güncellemeden sonra sistem hatası veriyo telefonun ekranına geliyo gitmiyo telefonu kullanamıyom ...programlar yok kayıp yayada silinmiş sbpmobile shell yüklüydü telefonu eskıden actığimda acılıştan sonra yüklenıyodu acaba bu mu sistem hatasi veren anlaamadım...

dostumcx

Üye
sorunu biraz araştırdım türkçe dil desteği yokmuş heraldebu güncellemenın dili ingilizce yapinca her şey eskisine döndü şimdilik boyle idare edceğiz sanırım nokia türkiye ile bi görüşme yapcam beni saatler ce uğraştıranlardan bi hesap sorcam..
arkadaşlar lütfen biri yardimci olsun güncellemeden sonra sistem hatası veriyo telefonun ekranına geliyo gitmiyo telefonu kullanamıyom ...programlar yok kayıp yayada silinmiş sbpmobile shell yüklüydü telefonu eskıden actığimda acılıştan sonra yüklenıyodu acaba bu mu sistem hatasi veren anlaamadım...

bozkurt955

bozkurt955

Üye
arkadaşlar tlf da ki dil türkçe tercihi olduğunda ovi den bazı uygulamaları kurarken hata diyor kurmuyor ama, tlf dilini ing yapıp kurmaya çalıştığımızda kuruyor ;) buna bir çözüm bulabildik mi acaba ??:megafon:

Üst Alt