Anket sonunda 2 telefona karar verdim sizce hangisi

Sponsorlu Bağlantılar

note2 mi s4 mü

• note2

Kullanılan: 7 50.0%
  • s4

Kullanılan: 7 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
sonunda 2 telefona karar verdim sizce hangisi
arkadaşlar samsungun arayüzünden ne kadar sıkılsamda vazgeçemiyorum bana göre androidlerin arasında en iyi seçenek o gibi geliyor şarj süresi bakımından sizce hangisi iyi olur

s4 1460 tl ye buldum
note 2 1250 tl ye buldum

note 2 s4 kadar performans verebilir mi fazla oyun oynamam günde toplam 20-30 dk oynarım oda otobüs vapur vs gibi yerlerde mobil interneti elime telefonu ne zaman alsam açarım

geçen ay xperia z kullanıyodum sabah 6 dan akşam 4 e kadar %10 civarı şarjım kalıyodu şuan s3 kullanıyorum şarj sabah 6 dan akşam 7 ye kadar %10 lara düşüyor s4 ve note 2 de nasıl olur acaba ve s3 suanda cok kasıyor arada takılmalar reset atmak zorunda kalıyorum telefonu bi çok kez formatladım fakat yine aynı oluyo bi süre sonra s4 ve note 2 de kasmaya takılmaya başlar mı
kullanan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

taylan08

Üye
bence şarj konusunda note 2 daha iyidir ama o fiyatlara çıkmışken lg g2 yede bi bak istersen

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
Never Back Down

Never Back Down

Üye
g2 ye uğra derim

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
g2 hoşuma gitmiyor arkadaşlar arkadaşta var inceledim arkadaki tuşu çok gereksiz yere koymuşlar o yüzden soğudum telden

muratvemine

muratvemine

Üye
Note 2 ve s4 tellerini kullandim.
Note 2 sarj konusunda samsungun en iyisi bence.S4 den daha iyi yanii

S4 te gereksiz birsuru sensor var.
Note 2 daha stabil ve hizli(oyunlarda s4 daha iyi)
Bence note 2 al.Pisman olmazsin.Yazilim destegi haricinde bi sorunu yok

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Bencede Note 2 almalısın daha performanslı daha stabil

enterneoll

enterneoll

Üye
s4 daha performanslı ve güncelleme desteği tabi ki daha çok olucak ama note 2 hem ekran büyük hemde şarjı s4'den biraz daha iyi gidiyor aradaki farklar bunlar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bncde note 2 nette dolsmayi seviyosan buyuk ekran hsuna gdecktr

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
bi sıkıntısı var note II için. note II kullandıktan sonra başka cihazlar oyuncak gibi geliyor eline :D

LimePie

LimePie

Üye
s4 almalısın güncelleme sıkıntısı yok şimdilik hemde 13 mp ama istersen tabi

Sarangni

Sarangni

Üye
İkisini de düşünecek duruma geldiğinde en iyi donanıma sahip olan almak çok daha mantıklı.

Invoke

Invoke

Üye
Ben Nexus 5 derim. :D :D
İkisi arasından S4 daha iyi ama Note 2'nin de artıları var kendine göre. Daha büyük ekran mesela. Geliştirici destekleri ne derece bilmiyorum ama Note 2'ye Note3 özelliklerini içeren bir rom kursan ayrı bir şekli olur sanki. Bir de Note 2'nin şarjı daha uzun gider.

LimePie

LimePie

Üye
Ya galaxy s4 yada nexus 5 ikisinden birini alabilirsin

Üst Alt