Uygulama Sonradan ölen piksel sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kadirgm

Üye
    Konu Sahibi
Sonradan ölen piksel sorunu
Arkadaşlar telefonum general mobile planet önceden hiç ölü piksel yoktu build.prop dosyasini biraz oynadım oyuzdenmi bilmiyorum fakat telefonu açtığımda ölü piksel yok 5 dakika sonra ekranın tam ortasında küçük bir nokta telefona format attım yine düzelmedi build.prop dosyasına yazdığım şeyleri sildim yine yok lütfen yardım edin

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve TeknoÖmer

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Arkadaşlar telefonum general mobile planet önceden hiç ölü piksel yoktu build.prop dosyasini biraz oynadım oyuzdenmi bilmiyorum fakat telefonu açtığımda ölü piksel yok 5 dakika sonra ekranın tam ortasında küçük bir nokta telefona format attım yine düzelmedi build.prop dosyasına yazdığım şeyleri sildim yine yok lütfen yardım edin
Benim de bir ara vardı ve hiçbirşeyi oynanmadığım halde oluşmuşti, donanımsal sorunları yazılımsal bibi çözemezsin, telefonu servise vermelisin.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve kadirgm

kadirgm

Üye
    Konu Sahibi
Benim de bir ara vardı ve hiçbirşeyi oynanmadığım halde oluşmuşti, donanımsal sorunları yazılımsal bibi çözemezsin, telefonu servise vermelisin.
Yanıtın için teşekkürler fakat piksel sonradan ölüyo yazılımsal diye düşünüyordum neyse donanımsal ise servis bir piksel için garanti kapsamına almaz sanırım

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve TeknoÖmer
0MG90

0MG90

Üye
Garantisi duruyorsa ver bir şey yapamazsın

• Beğen
Tepkiler: kadirgm

kadirgm

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi duruyorsa ver bir şey yapamazsın
Peki saolun yardımcı olduğunuz için servis yolu gözüktü sanırım..Servise gerek kalmadı sanirim teli actim 4 saat oldu piksel olmedi hadi hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve 0MG90
codblackops2

codblackops2

Üye
Vakti gelince her canli gibi pixellerde ölecek... herşey fani :ehe

Sorununuzun cozuldugune sevindim umarım bbir daha olmaz

• Beğen
Tepkiler: kadirgm

kadirgm

Üye
    Konu Sahibi
Vakti gelince her canli gibi pixellerde ölecek... herşey fani :ehe

Sorununuzun cozuldugune sevindim umarım bbir daha olmaz
Katılmıyorum her pixel teker teker ölmez :D O değilde nazarmi ne deydi tekrar öldü :D

kadirgm

Üye
    Konu Sahibi
Hayatında ilk defa görüyorum şimdiye kadar 10 a yakın telefon değiştirdim çoğunda ölü piksel oldu fakat gidip geleni general mobile markasına özgü sanırım :D Servise göndermeyi şimdilik düşünmüyorum bir pixel için 20 gün pek hoş durmuyor :D Tek sorun bu olsa yine iyi şimdide bazı oyunlarin sd card data sını görmüyor aslında güzel telefon neyse gece gece içimdeki sıkıntıyı döktüm :D Yorumun için teşekkürlerSorunu çözdüm :) Sorun micro sd karttaymış onu çıkarttım ölü piksel çalıştı :D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
incebey38

incebey38

Üye
sd kart yakınca yine aynı sorun olursa

kadirgm

Üye
    Konu Sahibi
Sd kartı değiştirdim şimdilik bir sorun yok..

• Beğen
Tepkiler: incebey38

Üst Alt