Sonkez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Sonkez
Slm arkadaşlar belki bazılarınız bilir ben iphone 5 aldım dedim malesef son anda bi aksilik oldu alamadım ama lise 2 öğrencisiyim ve teşekkür belgesi getirdim babamda istediğimi alıcak şimdi kararsızım acaba iphone 5 mi alsam yoksa beklesemmi kararsız kaldım fiyat önemli dğeil ama note2 büyüklüğünden dolayı tercih etmiyorum s3 üde önermeyin lütfen ben aslında xperia z yi çok beğenmiştim acaba onumu beklesem ne ama sanırım oda çok geç gelicek sabırsızım şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Telefonda ilk olarak oyun oynarım son oyunları kaldırsın 2 3 sene idare etsin
Ayrıca internette çok gezinirim

- - - Eklendi - - -

kimsemi yardım etmiyecek

Samet.25

al i5 kafan rahat 4 5 sene kullan

fk555897

Üye
Bence xperia z yi bekle veya tablet al daha iyi internete girersin. iPhone 5 de oyunları rahat yükleyebileceğini sanmıyorum. iPhone da jailbreak olmadan telefona oyun ve program yükleyemiyorsun. Bir tek AppStore dan indirebilirsin. Orada da güzel oyunların hepsi ücretli. Bir de internet meselesine gelelim. iPhone a flash player yüklenmiyor. Sana xperia z yi beklemeni öneririm.

- - - Eklendi - - -

Bir eklemede yapayım iphone a jailbreak yaparsan telefon garanti dışına çıkar. Bir de appstore dan uygulama satın alırım deme bende başlarda satın alıyordum. Sonradan sıkıldım oyuna para vermek bana kendimi kötü hissettiriyor.

Türk-X

Üye
xperia z ve ya iphone 5 al

m_kan

Üye
xperia z ya da ıphone 5 al

Şu aşikar iphone5 ara bir cihaz 5s v.s bir şey gelecek ve tüm hatalarının kapatıldığı sağlam bir cihaz olacak. 5 almak çok mantıklı değil şu anda note2 çok övülüyor ama çok büyük bir cihaz en mantıklısı xperia z gibi duruyor ama seninde dediğin gibi geç gelebilir. Zor bir seçim allah kolaylık versin )

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Saolun aslında şuanda lg nexus4 de düşünmedim değil

asigsasi

Üye
lumia düşünmedin mi hiç

Bence biraz daralt bu seçim aralığını bu şekilde kafan çok karışır

lordufuk

Üye
    Konu Sahibi
Bencede ama gözküen şuki z yi beklicem
Ayrıca lumia 920 wp diye sevmedim

Peocawe

Üye
iPhone 5S'i bekle derim.

Pikkaccu

Üye
htc one x+ internet performansı olarak en iyi telefon bence androidde oyun sıkıntısı da çekmezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...