Son zamanlarda veda konuları hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Son zamanlarda veda konuları hakkında
Arkadaşlar işiniz olabılır.Canınız sıkkın herşey ağır geliyor olabilir yada bir üyeye kızmış artık ondan bıkmışda olabilirsiniz.Hangi sebepden olursa olsun lütfen veda konuları açmayalım gidecekseniz sessiz sedasız gidin.Eğer arkadaşlarınızı biraz seviyorsanız onların üzülmesini istemiyorsanız konu açmayın lütfen.Zaten sevilen üyeyseniz gittiğiniz fark edilir.

Veda konuları açıpda yüreğimizi ağazımıza getirmeyin kardeşım:agla

• Beğen
Tepkiler: aLone, maxibrk, Mustafa Furkan ve 3 diğerleri

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kalan sağlar bizimdir , prensibi uygulamaya geçecek artık..!

:oke:

SucX

SucX

Üye
Şu aralar çok sık yaşanıyor bu tarz olaylar
Çok haklısın ablacım söylediklerinde

Cynical

Cynical

Üye
Şahsen "gideceğim" diye konu açan hiçkimsenin gitmeye gerçekten niyeti olduğunu düşünmüyorum. Bu bana "gidiyorum bak", "ama giderim ha!" gibi çocuksu afra tafra gibi geliyor. Böyle yazıp da gidene de rastlamadım henüz. Gitmek isteyen zaten gider, hiçbir şekilde de kararından dönmez.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gidenlere çok üzülüyorum ... :( bu kadar güzel bir ortamdan neden gitmek istenir anlayamıyorum ...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Veda konularını kapatıyorum bilginize...

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
kapat

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ya bu site kimseyi unutmaz diye birşey yok. Ben gittiğimde yada bir başkası gittiğinde 1 gün 2 gün unutmazsınız sonra unutursunuz..

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
Ya bu site kimseyi unutmaz diye birşey yok. Ben gittiğimde yada bir başkası gittiğinde 1 gün 2 gün unutmazsınız sonra unutursunuz..
bence yanlıs bazıları gıdınce akıllarda uzun sure kalabılıo

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Artık veda konularını kapatıyoruz haberiniz ola.
Giden sessiz sedasız gitsin.

İşleri ve özel nedenleriyle aramızda olmayan ama veda etmeyip, daha sonra geleceğini bildiğimiz birçok üyemiz var.

Odysseus

Odysseus

Üye
Murat abimin soylediklerine harfiyen katılmakla birlikte artık bu tarz konular gormek istemedigimi belirteyim. Ailevi problemlerinizle ilgili konu acın tartısalım, belki püf noktasını bulur cozeriz. Ama gidlyorum, gitmek uzareyim, yok vazgectim tarzı konular artık kapatılacaktır. Yahu hastaneye yatarken bile internet paketi aldım sırf sizlerden kopmamak icin be.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Tamam bir daha açmayız. Rahatlarsınız siz de.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Elbette unutulacak ne bekleyebilirsin ki?Amacın beni kimse unutmasın ise Bunu illa konu açarak yapmana gerek yok.Bunu hepimiz için söylüyorum .Akılda daha farklı şeylerle kalabiliriz:)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Ya kendimi unuttursam ne olur unutturmasam ne olur. Saçmalama Anıl.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Gideni tutmamak lazımdır derim hep. Bize zararı olur yararı olmaz.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yazmayayım kalbini kırmayayım dedim ama
Ya bu site kimseyi unutmaz diye birşey yok. Ben gittiğimde yada bir başkası gittiğinde 1 gün 2 gün unutmazsınız sonra unutursunuz.

Ya kendimi unuttursam ne olur unutturmasam ne olur. Saçmalama Anıl.
kendinle çelişiyorsun, dikkat çekmeye çalışıyorsun. Bu hareketleri kişiliğine benimsetirsen eğer ne hayatında ne işinde başarılı olursun.

Murat abimin soylediklerine harfiyen katılmakla birlikte artık bu tarz konular gormek istemedigimi belirteyim. Ailevi problemlerinizle ilgili konu acın tartısalım, belki püf noktasını bulur cozeriz. Ama gidlyorum, gitmek uzareyim, yok vazgectim tarzı konular artık kapatılacaktır. Yahu hastaneye yatarken bile internet paketi aldım sırf sizlerden kopmamak icin be.
:oke: bakın ademe. benim anlatmak istediğim işte buydu. isteyen fizanda olsa yine girer siteye.

aLone

aLone

Üye
biraz reklama kaçıyo bu vedalar bence

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tamam ben bu konuyu genel anlamda içtım.İbrahımle bir alakası yoktur gitmeyın üzerine.Stop please

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aslında bu tür git-gel konularını bende pek tasvip etmiyorum....Ama o kişi gittikten sonra kafalardaki soru işaretlerini gidermek için gerekli..Mesela Turkordu Öss nedeniyle mola verdi ve sevilen bir üye olduğundan en doğru ağızdan gitme nedenini öğrenmek iyi oldu...Dedikodulara fırsat kalmadı....
Ama sırf dikkat çekmek amacıyla yapılan veda ayrılışları tabiki gereksiz....Durduk yere sağlam bir üye giderse bence arkasından gitme nedenini belirten bir yazı bırakması o kadarda sorun yaratmamalı....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Salih Baba™;1601040' Alıntı:
Aslında bu tür git-gel konularını bende pek tasvip etmiyorum....Ama o kişi gittikten sonra kafalardaki soru işaretlerini gidermek için gerekli..Mesela Turkordu Öss nedeniyle mola verdi ve sevilen bir üye olduğundan en doğru ağızdan gitme nedenini öğrenmek iyi oldu...Dedikodulara fırsat kalmadı....
Ama sırf dikkat çekmek amacıyla yapılan veda ayrılışları tabiki gereksiz....Durduk yere sağlam bir üye giderse bence arkasından gitme nedenini belirten bir yazı bırakması o kadarda sorun yaratmamalı....

katılıyorum... o kadar emek verip bir kalemde çekip gitmek yanlış..sebebini belirtmeleri lazım ki belki çözüm yoluna bile gidilebilir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...