Son zamanlarda sık gördügüm bir şey bu bi yardım edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Son zamanlarda sık gördügüm bir şey bu bi yardım edermisiniz?
Aşşagıdaki kırmızı alana aldıgım şeyler nedir arkadaşlar google chorom dan açıtım zaman sekme açıyorum aradan bi kaç saniye sonra bunlar çıkıyor sizce nedir bunlar...cevaplarınızı bekliyorum :oke:
Sekme açmasam bile 5 dk sonra yine çıkıyor ve altta gördügünüz yeşil yer hiç durmadan dönüyor ve ardından birtane daha geliyor
bunun zararı ne olabilir?
nasıl düzeltebilirim?)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Chrome hiç kullanmadım ve bir fikir sahibi değilim.Bence eklentileri gözden geçir.

OğuzcanAbi

Üye
kendi kendine mi iniyo o zaman virüs war

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
evet virüs hemde çok pis virüs

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
evet kendi kendine inio...peki sagolun formatt atarız ;)

Perfect!

Üye
virüs kesinlikle değil nerden çıkardınız ya bendede oluyo virüs yok kesinlikle chromeden kaynıklı bişey tıkladığın linki yönlendirmek yerine indiriyor sanırım ayarlardan

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Virüs olmadığı kesin.Chrome'un indirme yöneticisi görünüyor resimde.Tarayıcı ayarları yanlış yapılandırılmış olabilir ya da eklentilerden biridir.

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
virüs kesinlikle değil nerden çıkardınız ya bendede oluyo virüs yok kesinlikle chromeden kaynıklı bişey tıkladığın linki yönlendirmek yerine indiriyor sanırım ayarlardan
anlmadım

--------------- Ekleme ---------------

Virüs olmadığı kesin.Chrome'un indirme yöneticisi görünüyor resimde.Tarayıcı ayarları yanlış yapılandırılmış olabilir ya da eklentilerden biridir.
:hmmm:hmmm

Burak

Üye
daha açıklayıcı bilgi gerek sanıyorumki.arkadas anlamamıs bisey

electro77

electro77

Üye
Tarayıcını sıfırla olmadı sil tekrar yükle.

Burak

Üye
electro nun fikri güzel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt