[Son versiyon] Psiloc irRemote v1.03 Unsigned Symbian OS 9.1

drakoja1

Üye
arkadaşlar 99 yaptıktan sonra x plore den değil dosya yöneticisinden girin ve iş tamam ben yaptım

~~~~ÖNEMLİ~~~~
Senin dediğini denedim 89 u 99 yaptım normal dosya yöneticisindn girdim dosya bozuk dedi tekra 89 yaptım aynı şekil menü-araçlar-dosya yöneticisinden girdim oldu arkadaslar sizde böyle yapın...

acizz

Üye
çalışmıyor n95 te sertifikasini da yaptım yok
işlem yapmıo aygıtlara

yavuz661

Üye
ferret gercekten cok saol sen bu sitenin temel taslarından birisin emeğine sağlık

slm larrrr ustalar n73 te irremote programını sertifika yapamadım sen yapabilirmisin zahmet olmassa şimdiden tşk lerr

--------------- Ekleme ---------------

irremote programını sertifika yapan varmı plss

huppi

Üye
linklerde sorun var

Ellerine sağlık FerreT usta, yayınladığın tüm programlar çalşıyor.

arkadaşlar i8510'da programı kuruyorum. Fakat kısayolu biryerde yok. Ne yapacağım

Teşekkürler. İndiremedim daha ama emeğine sağlık.

murat555

Üye
bizimki su humax-pr-fox-c varmi listede bu?

İr dosyalarının yüklenmesi konusunda yardımcı oldugunuz için tüm maxicep üyerlerine özellikle FerreT kardesime teşekkür ediyorum .

selam arkadaşlar ben birşey sorcaktım bende N73 var bu uygulamayı sertifikalayıp yüklemek istediğimde bana 'güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez' hatasını veriyor bu sorun nedendir acaba??

CK1991

Üye
yaw herşey tamam da ama şu ir dosyalarını attım ancak okuyor açıncada irremote açılıyor ama listeye eklenmiyorlar

teşekkür arkadaşım bende sorunsuz yüklendi