drakoja1 Üye mami24' Alıntı: arkadaşlar 99 yaptıktan sonra x plore den değil dosya yöneticisinden girin ve iş tamam ben yaptım Genişletmek için tıkla ... ~~~~ÖNEMLİ~~~~ Senin dediğini denedim 89 u 99 yaptım normal dosya yöneticisindn girdim dosya bozuk dedi tekra 89 yaptım aynı şekil menü-araçlar-dosya yöneticisinden girdim oldu arkadaslar sizde böyle yapın...
mami24' Alıntı: arkadaşlar 99 yaptıktan sonra x plore den değil dosya yöneticisinden girin ve iş tamam ben yaptım Genişletmek için tıkla ... ~~~~ÖNEMLİ~~~~ Senin dediğini denedim 89 u 99 yaptım normal dosya yöneticisindn girdim dosya bozuk dedi tekra 89 yaptım aynı şekil menü-araçlar-dosya yöneticisinden girdim oldu arkadaslar sizde böyle yapın...
irfan_kanat Üye slm larrrr ustalar n73 te irremote programını sertifika yapamadım sen yapabilirmisin zahmet olmassa şimdiden tşk lerr --------------- Ekleme --------------- irremote programını sertifika yapan varmı plss
slm larrrr ustalar n73 te irremote programını sertifika yapamadım sen yapabilirmisin zahmet olmassa şimdiden tşk lerr --------------- Ekleme --------------- irremote programını sertifika yapan varmı plss
derbeder0307 Üye İr dosyalarının yüklenmesi konusunda yardımcı oldugunuz için tüm maxicep üyerlerine özellikle FerreT kardesime teşekkür ediyorum .
İr dosyalarının yüklenmesi konusunda yardımcı oldugunuz için tüm maxicep üyerlerine özellikle FerreT kardesime teşekkür ediyorum .
ugur414141 Üye selam arkadaşlar ben birşey sorcaktım bende N73 var bu uygulamayı sertifikalayıp yüklemek istediğimde bana 'güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez' hatasını veriyor bu sorun nedendir acaba??
selam arkadaşlar ben birşey sorcaktım bende N73 var bu uygulamayı sertifikalayıp yüklemek istediğimde bana 'güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez' hatasını veriyor bu sorun nedendir acaba??
CK1991 Üye yaw herşey tamam da ama şu ir dosyalarını attım ancak okuyor açıncada irremote açılıyor ama listeye eklenmiyorlar
yaw herşey tamam da ama şu ir dosyalarını attım ancak okuyor açıncada irremote açılıyor ama listeye eklenmiyorlar