Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye

Hard format atmayı dene.

Yapma bunu :D başka çaresi yok mu ? Zahmet olmassa dosya yöneticisindeki E: 'nin fotosnu çekip bana yollar mısın ?

- - - Eklendi - - -

klasor açıp kendim isimlendiriyim belki olur

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Yapma bunu :D başka çaresi yok mu ? Zahmet olmassa dosya yöneticisindeki E: 'nin fotosnu çekip bana yollar mısın ?

- - - Eklendi - - -

klasor açıp kendim isimlendiriyim belki olur

Mobil olmasam olurdu da mobilim şuan. :oke: Dosyalarını yedekle öyle hard format at :D

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
peki bana sunu soylermisin gizli klasorden baska onemli klasor var mi bir de "Gizli" mi yaziyordu yoksa "GİZLİ" diye mi yoksa "Gizli Klasor mu diye

Ulysseus

Ulysseus

Üye
peki bana sunu soylermisin gizli klasorden baska onemli klasor var mi bir de "Gizli" mi yaziyordu yoksa "GİZLİ" diye mi yoksa "Gizli Klasor mu diye

Bence öyle uğraşma direk hard format at :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada klasör adı Gizli

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Duyuru

Bundan böyle sosyal hayatım dolayısıyla yeni versiyon CFW'ler çıkmayacaktır.

Sizlere bugüne kadar en iyi hizmetleri verdik belki Türkiye'nin belki de Dünyanın en iyi Türk yapımı CFW'leri ile tanıştırdık:

C6 portlu CFW'miz: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/t-c-k-v1-final-sp-2-yeniden-dogus-703576.html
C6 portlu Belle CFW'miz: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/tck-v2-belle-final-yeniden-dogus-703549.html
OFW Edit CFW'miz: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...mel-hiz-stabillik-25-eylul-2012-a-541173.html

3 farklı birbirinden güzel CFW. Hepsi de hatasız ve en son optimizeleri içeriyor. Üçü arasında istediğiniz gibi gidip gelebilirsiniz.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Abi özel hayatına karışma gibi bir hakkım olmadığı için neden diye sormuyorum. Bu güne kadar bize kazandırdığın CFWler için teşekkürler. :oke: CFW hayatını bitirmen üzdü :\

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi özel hayatına karışma gibi bir hakkım olmadığı için neden diye sormuyorum. Bu güne kadar bize kazandırdığın CFWler için teşekkürler. :oke: CFW hayatını bitirmen üzdü :\

:rica:

• Beğen
Tepkiler: Ulysseus
ustamfa

ustamfa

Üye
bu Son Tuğra V1.1 OFW nin açılış ve kapanış ekranlarını nasıl degistirebiliriz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu Son Tuğra V1.1 OFW nin açılış ve kapanış ekranlarını nasıl degistirebiliriz?

Rofs2 dosyasını NFE ile aç ve Son_Tugra içindeki dosyaları değiştir.

shutdown.gif: Kapanış animasyonu
startup.gif: Açılış animasyonu
startup.mp3: Açılış sesi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
şu an yükledim cfwyi test ediyorum ;)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

:good: Nasip oldu nihayet :)

sürekli bir işim çıktı bir de o kadar düzeni kurmuştum ki cfw değiştirmek zor gelmişti neyse sıkılmaya başlamıştım cfwden :D

İlk izlenimlerim:
Oldukça hızlı bir cfw olmuş :) İkonlar da çok hoş :) Fakat önerilerim var :) N8 klavye kullanmalısın bence çok daha güzel olur :oke: İnternet ayarlarını da yap bence anasayfa google ve bağlantı türü de her zaman sor olursa iyi olur kimse uğraşmaz internet ayarları için ;) Şimdilik bu kadar daha inceliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

sürekli bir işim çıktı bir de o kadar düzeni kurmuştum ki cfw değiştirmek zor gelmişti neyse sıkılmaya başlamıştım cfwden :D

İlk izlenimlerim:
Oldukça hızlı bir cfw olmuş :) İkonlar da çok hoş :) Fakat önerilerim var :) N8 klavye kullanmalısın bence çok daha güzel olur :oke: İnternet ayarlarını da yap bence anasayfa google ve bağlantı türü de her zaman sor olursa iyi olur kimse uğraşmaz internet ayarları için ;) Şimdilik bu kadar daha inceliyorum :)

İnce ayarlar :) Uğraşacak vaktim kalmadı telefonu zaten kardeşim kullanıyordu onun izniyle birkaç flaş atmıştım. Ama haklısın :good:

ustamfa

ustamfa

Üye

Rofs2 dosyasını NFE ile aç ve Son_Tugra içindeki dosyaları değiştir.

shutdown.gif: Kapanış animasyonu
startup.gif: Açılış animasyonu
startup.mp3: Açılış sesi

Yani tekrar flashlamadan değiştiremiyoruz öyle mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Nokia 5800 v1.1 ofw edition da ki beklenilen özellikleri vermemiş. Açıkçası dalga geçmiş gibi olunmuş... 8 tane ev ekranı yok mesela...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
ByKatre

ByKatre

Üye
Nokia 5800 v1.1 ofw edition da ki beklenilen özellikleri vermemiş. Açıkçası dalga geçmiş gibi olunmuş... 8 tane ev ekranı yok mesela...

Nasıl Yok Var Ben Denedim Sen Baştan Flaşla Hard Format At Hafıza Kartını Biçimlendir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Konudaki resimler ne? bycatre bizzat 5800'ı modladı, onda varsa kesin vardır ;)

Üst Alt