Ulysseus
Üye
rambo hafıza kartına foramt attım gizli klasor filan gitti nasıl geri getirebilirim ?
Hard format atmayı dene.
rambo hafıza kartına foramt attım gizli klasor filan gitti nasıl geri getirebilirim ?
Hard format atmayı dene.
başka çaresi yok mu ? Zahmet olmassa dosya yöneticisindeki E: 'nin fotosnu çekip bana yollar mısın ?Yapma bunubaşka çaresi yok mu ? Zahmet olmassa dosya yöneticisindeki E: 'nin fotosnu çekip bana yollar mısın ?
- - - Eklendi - - -
klasor açıp kendim isimlendiriyim belki olur
Dosyalarını yedekle öyle hard format at 
peki bana sunu soylermisin gizli klasorden baska onemli klasor var mi bir de "Gizli" mi yaziyordu yoksa "GİZLİ" diye mi yoksa "Gizli Klasor mu diye

Abi özel hayatına karışma gibi bir hakkım olmadığı için neden diye sormuyorum. Bu güne kadar bize kazandırdığın CFWler için teşekkürler.CFW hayatını bitirmen üzdü :\

bu Son Tuğra V1.1 OFW nin açılış ve kapanış ekranlarını nasıl degistirebiliriz?

bu Son Tuğra V1.1 OFW nin açılış ve kapanış ekranlarını nasıl degistirebiliriz?
şu an yükledim cfwyi test ediyorum![]()
Nasip oldu nihayet 
Nasip oldu nihayet
![]()

İkonlar da çok hoş
Fakat önerilerim var
N8 klavye kullanmalısın bence çok daha güzel olur
İnternet ayarlarını da yap bence anasayfa google ve bağlantı türü de her zaman sor olursa iyi olur kimse uğraşmaz internet ayarları için 
sürekli bir işim çıktı bir de o kadar düzeni kurmuştum ki cfw değiştirmek zor gelmişti neyse sıkılmaya başlamıştım cfwden
İlk izlenimlerim:
Oldukça hızlı bir cfw olmuşİkonlar da çok hoş
Fakat önerilerim var
N8 klavye kullanmalısın bence çok daha güzel olur
İnternet ayarlarını da yap bence anasayfa google ve bağlantı türü de her zaman sor olursa iyi olur kimse uğraşmaz internet ayarları için
Şimdilik bu kadar daha inceliyorum
![]()
Uğraşacak vaktim kalmadı telefonu zaten kardeşim kullanıyordu onun izniyle birkaç flaş atmıştım. Ama haklısın 
Rofs2 dosyasını NFE ile aç ve Son_Tugra içindeki dosyaları değiştir.
shutdown.gif: Kapanış animasyonu
startup.gif: Açılış animasyonu
startup.mp3: Açılış sesi
Yani tekrar flashlamadan değiştiremiyoruz öyle mi?
NFE ile Rofs2'yi açtıktan sonra tekrar yeniden paketliyip flaşlıyorsun.Nokia 5800 v1.1 ofw edition da ki beklenilen özellikleri vermemiş. Açıkçası dalga geçmiş gibi olunmuş... 8 tane ev ekranı yok mesela...
Nokia 5800 v1.1 ofw edition da ki beklenilen özellikleri vermemiş. Açıkçası dalga geçmiş gibi olunmuş... 8 tane ev ekranı yok mesela...