Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
peki siz dediniz ya hani bu en güncel fakat en iyi değil peki en iyi hangisi ?

yani şu an 5800 telefonuma yükleyebileceğim en iyi cfw eminim yine sizin yaptığınız cfw dir fakat hangisi ?

TCK v1 Ultimate Final veya TCK v2 Final. Bütün linkler adresindedir. Yamalar dahil.

memoli1996

Üye
yuzlerce upload sitesi varken neden uploaded sadece uyeye eziyet icin tasarlanmis bi site bi mediafire a yuklemek cok mu zordu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sorunlar bitmiyor bu fw de . ovi mağaza çalışmıyor işcep yüklenmiyor. napacaz?

Ovi Mağaza bende çalıştı.

İşcep'in bendeki versiyonu çalıştı.

- - - Eklendi - - -

Önceden indirdiğim Ovi Mağaza'nın güncel versiyonunu yükledim çalıştı.

Edit: Mağaza açılırken Mağaza simgesinde takılıp kalıyor. Bu sorunla ilgileneceğim.

- - - Eklendi - - -

yuzlerce upload sitesi varken neden uploaded sadece uyeye eziyet icin tasarlanmis bi site bi mediafire a yuklemek cok mu zordu

Hayır, emeğe saygı yoktu. Ben de uploaded'e yüklüyorum. Zamanında 10bin kişi indirirken kaçı teşekkür etti sanıyorsun.

ustamfa

ustamfa

Üye

Ovi Mağaza bende çalıştı.

İşcep'in bendeki versiyonu çalıştı.

- - - Eklendi - - -

Önceden indirdiğim Ovi Mağaza'nın güncel versiyonunu yükledim çalıştı.

Edit: Mağaza açılırken Mağaza simgesinde takılıp kalıyor. Bu sorunla ilgileneceğim.
ilgilendiğin için teşekkürler.fw nin içinde gelen mağaza hiç açılmıyor zaten.dediğin gibi mağaza simgesinde takılıp kalıyor.işcepte tck yazılım arşivinin içindekini yükledim çalıştı ama o da eski versiyon maalesef yeni versiyon yüklenmedi.bu sorunlada ilgilenirsin umarım:oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Eveet gruptan ayrılma zamanı geldi. Ama gitmemek için bi şartım var. S60v3 Bölümü açılsın. Çünkü 5230'u çok kullanmıyorum.. Biliyorum ramboda yok ama paylaşımları ben yapabilirim..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ilgilendiğin için teşekkürler.fw nin içinde gelen mağaza hiç açılmıyor zaten.dediğin gibi mağaza simgesinde takılıp kalıyor.işcepte tck yazılım arşivinin içindekini yükledim çalıştı ama o da eski versiyon maalesef yeni versiyon yüklenmedi.bu sorunlada ilgilenirsin umarım:oke:

İşcep'in yeni versiyonunun indirme linkini verebilir misin?

Eveet gruptan ayrılma zamanı geldi. Ama gitmemek için bi şartım var. S60v3 Bölümü açılsın. Çünkü 5230'u çok kullanmıyorum.. Biliyorum ramboda yok ama paylaşımları ben yapabilirim..

S60v3 bölümünü açarsam gerçekten paylaşım yapacak mısın?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
yapıcam hatta fw bile yapmayı deniycem. Ama aşırı derecede fazla paylaşım yapamam çünkü okul var dersane var

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tak beni rambooo.

nienna94

nienna94

Üye
rm 625 e uygun sürümü var mı ben göremedim yoksa çıkacak mı?

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
gerçekten c5-03 için çok kötü bir cfw olmuş 2. günden sorun yaratmaya başladı sildim bende

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yapıcam hatta fw bile yapmayı deniycem. Ama aşırı derecede fazla paylaşım yapamam çünkü okul var dersane var

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Gözümden kaçmış. Aşırı derecede değil bir tane bile CFW yapsan yeterli.

rm 625 e uygun sürümü var mı ben göremedim yoksa çıkacak mı?

Malesef yok. 5228 Testerimiz kendine 90 gün ban atmış test edecek kimse kalmadı.

- - - Eklendi - - -

Şimdiye kadar Mağaza'dan başka sorun görmedim. Sorunlu diyenlere sesleniyorum, neresi sorunlu yazarsanız düzeltiriz.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
web e giriyorum mesela facebook a giriyorum telefon donuyo twitter a giriyorum yine aynı . ovi mağaza açılmıyo.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ulysseus

Ulysseus

Üye
web e giriyorum mesela facebook a giriyorum telefon donuyo twitter a giriyorum yine aynı . ovi mağaza açılmıyo.

Opera yı kullan. Ve illa uygulamasını kullanacaksın diye bir sey yok. Aynı şeyler store.ovi.com dada var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Java 2'den kaynaklandığını düşünüyorum. Facebook, twitter'ın java uygulamaları çalışmıyor sanırsam.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
Teşekkür ederim ilginiz için görsellik olarak tema, tema efektleri ve ikonlar gerçekten çok başarılı ikinci sürümü sabırsızlıkla bekliyorum

HAM ZA

HAM ZA

Üye
ya kardeş şu global race'yi silmeseydin keşke c6 fwleri gibi sade olması iyi değil düzenlersen global race'yi de geri getirebilsen çok iyi olur :)

Üst Alt