Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

kemalulu3737

kemalulu3737

Üye
ışık sensöründe sorun mu var.Ekran çok karanlık duruyordu biraz artırım dedim.artırsamda azaltsamda bi değişiklik olmuyor bi de nokia mağaza açılmıyor tekrar yükledim açılıyor geri kapanıyor?

Ekran ışık sensörü çalışmıyor... Işık ayarı değiştirelemiyor...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bycatre'ye sorun :oke: Ben de çalışıyor çünkü. Testerimiz o.

ustamfa

ustamfa

Üye

Engin açıklamış:

:oke:
telefonu en az 100 kere kapatıp açtım zaten son tuğrayı yükledikten sonra.ayrıca orj fw,tck v1-v2,astro ofw ve bi kaç tane daha fw kullandım hiçbirinde böyle bi sorun olmadı.sorunun telefonla ilgili olduğunu sanmıyorum :nono:

narkozcu_70200

Üye
benim bi sorunum daha cıktı Web e wlanla Giriyorum telefon kendilinden donup kalıyor.

esokmen

esokmen

Üye
Eline sağlık

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
telefonu en az 100 kere kapatıp açtım zaten son tuğrayı yükledikten sonra.ayrıca orj fw,tck v1-v2,astro ofw ve bi kaç tane daha fw kullandım hiçbirinde böyle bi sorun olmadı.sorunun telefonla ilgili olduğunu sanmıyorum :nono:

Bu zaten bir kere olmaz ki sürekli yapar bu sıkıntıyı s60v5 cihazlar. banada oluyordu nerdeyse her gün

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Eğer öyle bir sorun olsaydı "bende de var düzeltmeye çalışıyorum" derdim. Yapabileceğim birşey yok.

benim bi sorunum daha cıktı Web e wlanla Giriyorum telefon kendilinden donup kalıyor.

Benim telefonda Wi-Fi yok. O yüzden bilemiyorum. bycatre'de 5800 kullanıyor ona sorabilirsin.

:rica:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Normal sürüm test edildi bir sorun bulamadım. Şimdi orjinal sürümü test ediyorum..

kmesne

kmesne

Üye
anlamadığım şey tck v2 belle final ne oldu ? şu an tck ekibinin en iyi en son çıkardığı güncelleme bu mu ?

- - - Eklendi - - -

indiremiyorum premium account istiyor

- - - Eklendi - - -

bütün linkler premium istiyor yenilermisiniz lütfen ce bu son tuğranın en son en iyi cfw si bumu

emanet54

Üye
mükemel olmuş flash ekran sorunlu isterseniz ben güzel bi tane kullanıyorum onu paylaşım

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
anlamadığım şey tck v2 belle final ne oldu ? şu an tck ekibinin en iyi en son çıkardığı güncelleme bu mu ?

- - - Eklendi - - -

indiremiyorum premium account istiyor

- - - Eklendi - - -

bütün linkler premium istiyor yenilermisiniz lütfen ce bu son tuğranın en son en iyi cfw si bumu

TCK ekibi dağıldı. Ben dağıttım ekibi. Uzun hikaye. Aslında yeni CFW yoktu ve TCK v2 ile jubilemi bile yaptım. Sonra sosyal hayatta bazı istediğim olaylar oldu ve internet hayatım eskisinden bile daha iyi hale geldi. Ben de sıfırdan ekip kurdum ve yeni CFW çıkardık. Bu en güncel CFW'miz fakat en iyi CFW'miz değil.

Linkler premium link değil, sadece site indirme limiti koymuş. Rapid8 kullanmayı biliyorsan oradan indirebilirsin.

mükemel olmuş flash ekran sorunlu isterseniz ben güzel bi tane kullanıyorum onu paylaşım

Flash live ev ekranı sorunlu değil. Hafıza kartında "Gadget.swf" varsa düzgün çalışır. Son Tuğra'nın bir sonraki versiyonunda Gadget.swf'lerden bir tanesini otomatik hafıza kartına gidecek şekilde ayarlayacağım, ilk formatta hiç SWF atmadan direkt Flash live'ı seçseniz dahi bir tane ev ekranı gelecek boş durmayacak :oke:

Kendi kullandığını paylaşabilirsin.

ustamfa

ustamfa

Üye
sorunlar bitmiyor bu fw de . ovi mağaza çalışmıyor işcep yüklenmiyor. napacaz?

kmesne

kmesne

Üye

TCK ekibi dağıldı. Ben dağıttım ekibi. Uzun hikaye. Aslında yeni CFW yoktu ve TCK v2 ile jubilemi bile yaptım. Sonra sosyal hayatta bazı istediğim olaylar oldu ve internet hayatım eskisinden bile daha iyi hale geldi. Ben de sıfırdan ekip kurdum ve yeni CFW çıkardık. Bu en güncel CFW'miz fakat en iyi CFW'miz değil.

Linkler premium link değil, sadece site indirme limiti koymuş. Rapid8 kullanmayı biliyorsan oradan indirebilirsin.

hmm tamam anladım peki dediniz ya en günceli ama en iyisi değil peki sizce en iyi cfw niz hangisi ? HIZ VE STABİLİTE olarak ?

ve özele kaçmazsa 1-2 sorum vardı :) tck neden dağıldı hayatını etkileyen ne oldu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sorunlar bitmiyor bu fw de . ovi mağaza çalışmıyor işcep yüklenmiyor. napacaz?

Bu sorunlar var mı yok mu kontrol edecez hep beraber.

hmm tamam anladım peki dediniz ya en günceli ama en iyisi değil peki sizce en iyi cfw niz hangisi ? HIZ VE STABİLİTE olarak ?

ve özele kaçmazsa 1-2 sorum vardı :) tck neden dağıldı hayatını etkileyen ne oldu

Maleseg özel bir soru sordun. Sosyal hayatımla ilgili. O yüzden cevaplayamıyorum.

Ama şunu söylemek isterim; ben ekipten çekilirken kimse ekibin başına geçmek istemedi ve mecburen ekip tamamen dağıldı.

kmesne

kmesne

Üye
peki siz dediniz ya hani bu en güncel fakat en iyi değil peki en iyi hangisi ?

yani şu an 5800 telefonuma yükleyebileceğim en iyi cfw eminim yine sizin yaptığınız cfw dir fakat hangisi ?

Üst Alt