Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

dengesiz74

Üye
ev ekranında hiç bişi yokken aç kapa yapınca 71MB CİVARI RAM gördüm genel kullanım 65 mb den yukarısı değil güzel açılışda p0rogram yüklenmeyince baya hıuzlı

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

neşter1461

neşter1461

Üye
genişletilmiş menü ve temel ev ekranında iconlar olursa güzel olur bir de lütfen orjinal temaları silmeyin teşekkürler

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Kardeşim yer kaplıyor. Mecburen siliyoruz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
varsın biraz yer kaplasın.her kesin hafıza kartı var telefon hafızası çok önemli değil.

Rofs'ta yer kaplıyor. Sen CFW yapmadığın için bilmezsin ama bir CFW'de en önemli unsur Rofs'ta boş alandır. Telefonda yer kaplamıyor, Rofs'ta yer kaplıyor ve silmek zorunda kalıyoruz.

neşter1461

neşter1461

Üye
anladım yalnız genişletilmiş menü ve temel ev ekranındaki menü mesajlar rehber telefon simgeleri kesinlikle olsun ben cfwyi sırf bunun için kullanıyorum

narkozcu_70200

Üye
ben şu flaş ekranını bi türlü yapamadım yardımcı olursanız Sevinirim. bu arada ilk çalışmanız hayırlı olsun devamı bekliyoruz.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Kardesım ilk sayfada ki flash arsivini indir. bunlari winamp yada gom player ile pcde çalıştırabilirsin. begendiginin adını gadget.swf olarak degıstiriyosun. hafıza kartina atiyosun. ardından ev ekranından flash liveyi seciyorsun

narkozcu_70200

Üye
Kardesım ilk sayfada ki flash arsivini indir. bunlari winamp yada gom player ile pcde çalıştırabilirsin. begendiginin adını gadget.swf olarak degıstiriyosun. hafıza kartina atiyosun. ardından ev ekranından flash liveyi seciyorsun

:tşk:oldu

Ulysseus

Ulysseus

Üye
:rica: C5-03 kullanıcıları hata buldunuz mu?

sed_x

sed_x

Üye
hocam videoları izledim gerçekten çok güzel çalışmalar, elinize sağlık. 5230 için çalışmalar devam ediyor mu acaba?

koray670

koray670

Üye
:aha: :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
kemalulu3737

kemalulu3737

Üye
''sound waves red'' orjinal temayı sis. olarak nasıl elde ederiz? bir kaç tane indirip kurdum ama hiç biri orjinal çıkmadı...

ustamfa

ustamfa

Üye
ışık sensöründe sorun mu var.Ekran çok karanlık duruyordu biraz artırım dedim.artırsamda azaltsamda bi değişiklik olmuyor bi de nokia mağaza açılmıyor tekrar yükledim açılıyor geri kapanıyor?

Ulysseus

Ulysseus

Üye
ışık sensöründe sorun mu var.Ekran çok karanlık duruyordu biraz artırım dedim.artırsamda azaltsamda bi değişiklik olmuyor bi de nokia mağaza açılmıyor tekrar yükledim açılıyor geri kapanıyor?

Telefon modelın nedir? Mobılım k.b.

Üst Alt