Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
dengesiz74
Üye
ev ekranında hiç bişi yokken aç kapa yapınca 71MB CİVARI RAM gördüm genel kullanım 65 mb den yukarısı değil güzel açılışda p0rogram yüklenmeyince baya hıuzlı
neşter1461
Üye
genişletilmiş menü ve temel ev ekranında iconlar olursa güzel olur bir de lütfen orjinal temaları silmeyin teşekkürler
Rofs'ta yer kaplıyor. Sen CFW yapmadığın için bilmezsin ama bir CFW'de en önemli unsur Rofs'ta boş alandır. Telefonda yer kaplamıyor, Rofs'ta yer kaplıyor ve silmek zorunda kalıyoruz.
neşter1461
Üye
anladım yalnız genişletilmiş menü ve temel ev ekranındaki menü mesajlar rehber telefon simgeleri kesinlikle olsun ben cfwyi sırf bunun için kullanıyorum
narkozcu_70200
Üye
ben şu flaş ekranını bi türlü yapamadım yardımcı olursanız Sevinirim. bu arada ilk çalışmanız hayırlı olsun devamı bekliyoruz.
Ulysseus
Üye
Kardesım ilk sayfada ki flash arsivini indir. bunlari winamp yada gom player ile pcde çalıştırabilirsin. begendiginin adını gadget.swf olarak degıstiriyosun. hafıza kartina atiyosun. ardından ev ekranından flash liveyi seciyorsun
Kardesım ilk sayfada ki flash arsivini indir. bunlari winamp yada gom player ile pcde çalıştırabilirsin. begendiginin adını gadget.swf olarak degıstiriyosun. hafıza kartina atiyosun. ardından ev ekranından flash liveyi seciyorsun
''sound waves red'' orjinal temayı sis. olarak nasıl elde ederiz? bir kaç tane indirip kurdum ama hiç biri orjinal çıkmadı...
ustamfa
Üye
ışık sensöründe sorun mu var.Ekran çok karanlık duruyordu biraz artırım dedim.artırsamda azaltsamda bi değişiklik olmuyor bi de nokia mağaza açılmıyor tekrar yükledim açılıyor geri kapanıyor?
ışık sensöründe sorun mu var.Ekran çok karanlık duruyordu biraz artırım dedim.artırsamda azaltsamda bi değişiklik olmuyor bi de nokia mağaza açılmıyor tekrar yükledim açılıyor geri kapanıyor?