Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Kardeşim. C5-03 ün yazılımı diğer telefonların yazılımlarından çok farklı. Normalde Rofs2 de olan dosyalar Rofs2 den alınıp Core ye aktarılmış. Modlamalarda çok sıkıntı oluyor. C6 port yapılamıyor. Bu yüzden üstünde çok duruluyor. Anlatabildim mi?

neşter1461

neşter1461

Üye

- Temel ev ekranındaki simgeler renkli olamaz. Mümkün değil. Simgelerin boyutu da değiştirilemiyor malesef. Yani ben değiştiremiyorum.
- Şarj'ın daha uzun gitmesi için yapabileceğimiz çok şey yok. En büyük sorumluluk size ait; ekran ışığı, 3g modu vs. Bunları düzenlerseniz şarjı yeterince iyi gidecektir. CFW'lerin şarja sanıldığı gibi çok büyük etkisi yok. En fazla 1 gün etkiler. Sırf şarj için CFW'yi aşırı yavaşlatabiliriz ama tadı olmaz.
- Yardım öğesi komple kalkmıyor malesef. C6 portunda bazı yerlerden kaldırabiliyoruz ancak OFW'de mümkün değil (bildiğim kadarıyla).
- Tuş kilidi kısmına birşey yapamıyoruz.
- Gereksiz tüm programlar kaldırıldı. Daha fazla kaldıramıyoruz, kullananlar var çünkü.
- İkonların boyutunu ayarlama diye birşey görmedim şuana kadar. O yüzden büyütemiyorum. Menüyü diyorsan OFW'de menü düzeni de değiştirilemiyor.
- Tuş kilidi orjinalindeki gibi zaten.
- Sosyal ağlar diye bir özellik görmedim telefonumda. O yüzden kaldırmadım zaten.
- Uyduları bulma hassasiyeti diye birşey de yok (bildiğim kadarıyla). Böyle bir ayar görmedim. Olsa yapardım. C7 hızlı bulur çünkü S^3 ve yeni donanım var üzerinde.
- Phowobrowser'ı kendin kurabilirsin. Gömmeye gerek yok. Galerinin içine gömülemiyor.
- Veri aktarma öğesini nasıl kaldıracağımı bilmiyorum.
- Orjinal temaları kaldırdık çünkü kendi düzenlediğimiz temayı gömmemiz gerekiyor. Bir çok tema hem yer kaplıyor hem de hepsinin üzerinde aynı düzenlemeleri yapmak çok zor. CFW'nin çıkışını en az 10 gün geciktirir.
- 4 tane ev ekranı var zaten.
- S^3 yazı tipi kullandık ve bence oldukça şık. Bir CFW'yi CFW yapan üzerinde yapılan değişikliklerdir. Yazı tipini de değiştirmek özgünlüğünü arttırır.
verdiğim likteki cfw de temel ev ekranında simgeler renkli gördüğün gibi.engin yapmıştı.yardımcı olursa size çok iyi olur.

- - - Eklendi - - -

Geliyor kardeşim az kaldı :oke:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar sizden özür diliyorum. Modların çıkarttığı sorun nedeniyle en baştan yapmak zorundayım. Sorunsuz bir CFW için yapmak zorundayım. Hata çıkmasını bende istemiyorum sizde istemiyorsunuz. Biraz gecikebilir. Kusuruma bakmayın. :)
ÖNEMLİ DEĞİL SORUNSUZ OLSUN DA BEKLERİZ BİRAZ DAHA.

- - - Eklendi - - -

beyler OFW konusunda neden CFW konuşuyosunuz ? bide bu C5-03 takıntınız nedir anlamadım başka konu açın orda konuşun bence.
RAHATSIZ OLDUNSA GİRME BU SAYFAYA.SAYGI DUY C5-03 TELEFONU OLANLARA.BU TELEFON İÇİN ÇOK FAZLA ŞEY YAPILMADI BUĞÜNE DEK.KULLANICILARI AC VE BEKLENTİ İÇİNDE.SENİN GİBİ KİMSENİN TUZU KURU DEĞİL.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar üzgünüm 5230 hala yayında değil. Dersanede sınıf yerleştirme sınavım olduğu için hazırlayamadım. Şimdi yapmaya başlıyorum. Akşama kadar inşallah elinize geçer.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Arkadaşlar modlamam bitti. Test ettim her şey sorunsuz çalışıyor. Müzik çalar kulaklık sesi de en üst konumda :) Sorunun asıl kaynağı güç düğmesi seçeneklerine yeniden başlat satırı eklemekteydi bu CFW'de.. Sohbetlerle ilgili bir sorun yok. O da entegre edildi. Birazdan upload edip Rambo_FT'ye göndereceğim dosyaları. İkiside bitti. Hem orjinal ikonlu olan, hem ikon paketli olan. İstediğinizi indirebilirsiniz. Benim için artık bu kadar. Yolun sonuna geldim. Mağlum okul başlıyor, liseye geçtik. Sınıfı geçmem şart. Yetişebilirsem mobilden sorularınızı cevaplarım. Hafta sonları modları test edebilirim. Her gün maalesef online olamıcam. Son Tuğra V1 C5-03 V23.0.015 için hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Hakkınızı Helal Edin!... :bye:

• Beğen
Tepkiler: neşter1461 ve Silinen Üye 94869
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Arkadaşlar modlamam bitti. Test ettim her şey sorunsuz çalışıyor. Müzik çalar kulaklık sesi de en üst konumda :) Sorunun asıl kaynağı güç düğmesi seçeneklerine yeniden başlat satırı eklemekteydi bu CFW'de.. Sohbetlerle ilgili bir sorun yok. O da entegre edildi. Birazdan upload edip Rambo_FT'ye göndereceğim dosyaları. İkiside bitti. Hem orjinal ikonlu olan, hem ikon paketli olan. İstediğinizi indirebilirsiniz. Benim için artık bu kadar. Yolun sonuna geldim. Mağlum okul başlıyor, liseye geçtik. Sınıfı geçmem şart. Yetişebilirsem mobilden sorularınızı cevaplarım. Hafta sonları modları test edebilirim. Her gün maalesef online olamıcam. Son Tuğra V1 C5-03 V23.0.015 için hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Hakkınızı Helal Edin!... :bye:

eline sağlık kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Ulysseus
ByKatre

ByKatre

Üye

Hakkım Helal Kardeş :bye:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
beyler OFW konusunda neden CFW konuşuyosunuz ? bide bu C5-03 takıntınız nedir anlamadım başka konu açın orda konuşun bence.

OFW konusu değil burası CFW konusu.
OFW=Orjinal hiç el değmemiş FW
CFW=OFW Edit=C6 port=N97 Port

Bilinçlenelim :oke:

C5-03 takıntısı diye birşey yok, bu konuda C5-03'e de CFW yapılıyor.

Arkadaşlar üzgünüm 5230 hala yayında değil. Dersanede sınıf yerleştirme sınavım olduğu için hazırlayamadım. Şimdi yapmaya başlıyorum. Akşama kadar inşallah elinize geçer.

:good:

Helal olsun yaptın ya orası önemli :alkis Benim hakkım helal sen de özelden helal ettiğini söyledin çok sağol :)

• Beğen
melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
1 ayda çok büyük işler yaptın kardeş tebrik ederim :))

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
şimdi tüm herkes c5-03 ü bırakacak symbian türkiye kalacak ondan sonra bir sonraki yaz yeniden 5 10 kişi çıkacak :D Ama o zamana kadar nokia kalır mı bilmiyorum :D :ehe

Ulysseus

Ulysseus

Üye
şimdi tüm herkes c5-03 ü bırakacak symbian türkiye kalacak ondan sonra bir sonraki yaz yeniden 5 10 kişi çıkacak :D Ama o zamana kadar nokia kalır mı bilmiyorum :D :ehe

Haklısın. Nokia Symbiandan vazgeçene kadar batıcak :D :kop2:

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
aynen :D :aha:

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Linkler Rambo_FT'ye gönderilmiştir.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
1 2 saate kadar paylaşırsa çok iyi olur ya

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
teşekkür ederim ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia C5-03 indirme linkleri konuya eklenmiştir.
Nokia C5-03 yükleme bilgisi konuya eklenmiştir.
Son Tuğra V1 OFW Edition Özellikleri konuya eklenmiştir.

neşter1461

neşter1461

Üye
C5-03 için resim ekleyebilirmisiniz.

çomolokko

Üye

Üst Alt