Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
arkadaşlar ben menüde çıkış kısmında çarpı mı var yoksa sağa doğru ok mu var sorusunu merak ettiğim için sordum ama kimseden adam akıllı cevap alamadım hiç bir mod uygulamadım ama resimlerde sağa bakan ok varken benim telefonumda(5230 TCK BELLE FINAL KURULU) çarpı var Allah rızası için birisi bana kurduğu cfwde çıkış yerinde ne olduğunu söylesin eğer ok varsa cfwyi yanlış kurdum yok çarpı varsa sorunsuz kurmuşum onu merak ettim ..

Atacan-

Atacan-

Üye
arkadaşlar ben menüde çıkış kısmında çarpı mı var yoksa sağa doğru ok mu var sorusunu merak ettiğim için sordum ama kimseden adam akıllı cevap alamadım hiç bir mod uygulamadım ama resimlerde sağa bakan ok varken benim telefonumda(5230 TCK BELLE FINAL KURULU) çarpı var Allah rızası için birisi bana kurduğu cfwde çıkış yerinde ne olduğunu söylesin eğer ok varsa cfwyi yanlış kurdum yok çarpı varsa sorunsuz kurmuşum onu merak ettim ..

Dert ettiğin şeye bak.
Font dosyasını aç x yeri okla düzelt sende.
Ne olsun istiyorsan öyle yap.
Yalnış yükledim diyorsan bi daha çk flashı.
Yine aynıysa demekki x var..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende sağa doğru ok var nokia 5230 kullanıyorum :hmmm

Başka bir 5230 kullanıcısında Çıkış yerine çarpı var mı yok mu söylerse killerda rahat eder. Dert edilecek birşey değil zaten.

killer78

Üye
Bende sağa doğru ok var nokia 5230 kullanıyorum :hmmm

Başka bir 5230 kullanıcısında Çıkış yerine çarpı var mı yok mu söylerse killerda rahat eder. Dert edilecek birşey değil zaten.

rambo hiç bir mod uygulamadan 5 kereye yakın flaşladim acaba yanlış dosyalar upload edilmiş olabilir mi?

alperen_923

Üye
bi de benim soruma cevap verseniz bi: diyorum ki burda anlatılan jaf kurulumu için daha başka yöntemlerde var illa burdaki gibi yapmak gerekmez değil mi, yani farklı yöntemlerle telefona flash atılabilir mi? (kusura bakmayın bu işlerin acemisiyim de :) )

killer78

Üye
tema efektleri filan elegant ama bazı yerler beta 2 :-) yanlış upload sanırım

- - - Eklendi - - -

bi de benim soruma cevap verseniz bi: diyorum ki burda anlatılan jaf kurulumu için daha başka yöntemlerde var illa burdaki gibi yapmak gerekmez değil mi, yani farklı yöntemlerle telefona flash atılabilir mi? (kusura bakmayın bu işlerin acemisiyim de :) )

fark yapmaz rahat ol ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yanlış upload olabilir. İnternetim gelince uploadı tekrar yaparım.

killer78

Üye
Yanlış upload olabilir. İnternetim gelince uploadı tekrar yaparım.

ogzhnoTr dede çarpı varmış büyük ihtimalle yanlış upload internetin gelince tekrar uploadlarsın internetin ne zaman gelir :-)

- - - Eklendi - - -

tekrar uploadladığını nasıl anlayacagiz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Haber veririm.

ByKatre

ByKatre

Üye
Rambo Şu Anlatım Yapacağın Konu Tahmini Ne Zaman Gelir?

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş özel sürümle normal sürümün ana ekranları aynı bi ayarı varmı varsa söylermisin

rockmans07

Üye
Flash tıkladım çalışmaya başladı b,r süre sonra bir pencere geldi ' Cmd 17 block ' diye. Daha sonra statü ve sonuçları buraya kopyalamak için tamama tıkladım. Buyrun lütfen bir yardımcı olun ne yapmam lazım
AÇMA DÜGMESINE BAS!
Telefon Araniyor... Tamam
Sending RAW loader...
Using —øÍž012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Flash Yazma!
2.Asama basliyor..................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
......Telefon boot hatasi...

alperen_923

Üye
killer78 sağolasın kardeş :)

dr_mrh

Üye
bunu nasıl indireceğiz?
mediafie açmıyor

karizma062

karizma062

Üye
bunu nasıl indireceğiz?
mediafie açmıyor
aynen acmıyor media fire

- - - Eklendi - - -

Bu dosya şu anda özel olarak ayarlanır.

Bir dosya sahibi tarafından özel olarak ayarlandığında yalnızca dosyanın sahibi erişebilirsiniz.Dosyanın sahibi iseniz bu dosyaya erişmek için hesabınıza giriş yapın. Eğer bu sayfaya bir hata sonucu ulaştığınızı düşünüyorsanız, bir gönderin . media fire de bu cıkıo ne zaman normale doner acaba acıl ındırıp yuklemem lazım!!!!!

dr_mrh

Üye
benim telefonda da sunrise yukluydu tam geçtim başına media fire açmıyor

karizma062

karizma062

Üye
upload var heralde yarım saat ya da 1 saat sonra deneyelım arkadaslar

Üst Alt