Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Xanymore

Xanymore

Üye
O tamam peki şu özel sürümün resimlrine bak bendeki normalin aynısı sadece batarya iconu flan yok

kmesne

kmesne

Üye
Özel sürüm ile normal sürümün arasındaki farkları açıklarmısınız ve siz hangisini önerirsiniz

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş sen normal sürümü yükle özel sürümün resimleriyle hiç bir alakası yok normalin aynısı batarya iconu flan yok o kadar sen normali yükle

furkan5800

furkan5800

Üye
5800 İçin özel sürüm mediafire link kırık

gevhern

gevhern

Üye
Rompacther 3.1 link ölü x)

- - - Eklendi - - -

Telefona CFW Attıktan Sonra Hart Format Atmadan denedim 5800 maks bellek bein öyle şarttıki ramblowda inanamadım hard fotmatsız 59.90 sa hard formatla ne kadar olur Allah bilir :D

- - - Eklendi - - -

Durdurun telefonum uçuyor :D

furkan5800

furkan5800

Üye
link ölü yenilermisiniz

anılbaran

anılbaran

Üye
Rambo gelince ilgilenecektir arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: furkan5800
furkan5800

furkan5800

Üye
İnşAllah çabuk gelir yeni cfw tutkusuyla ölüyorum :aha:

elektroerman

Üye
Galeri sorunu var bende. Resimleri önizleme olarak göstermiyor beyaz varsayılan resim çerçeveleri var çok kasıyor. Ayrıca 352x640 HD videolarda FPS düşüşü yaşıyorum. İnanılmaz hız dediğiniz bu olsa gerek.

Edit: Telefonu adam akıllı şarj edince kapatıp açtım ve tam performansla çalıştığını gördüm.

kezban yenge

kezban yenge

Üye
5800 Rehberdeki Kayıtlı Numaralar Bana Sms yolladığında İsimleri Gözükmüyor sadece numaraları gözüküyor.?

Bu olay canımı sıktı telefonda TCK Final v2 vardı format atayım derken TCk Belle V2 yi yükledim yine aynı sorun.

Headbang95

Üye
Predic klasörünü hafıza kartına almasını nasıl engellerim? Özel sürüm kurmak istemiyorum sırf bunun için.. Predic klasörü hafıza kartına alınırsa maximum yazma hızı modu devre dışı kalıyor deniyordu.. Bunun için predic klasörünü hafıza kartına almasını engellemek istiyorum. ?

nky

Üye
Ben bu t.c.k v2 final cfw'yi kurdum, klavye sorunu var, n97 mini kullanıyorum türkçe karakterler klavyenin üzerinde olduğu gibi sıralanmamış farklı yerlerden çıkıyor. Birde tekrar eski yazılıma döndüğümde telefon açılmıyor sürekli restart atıyor bunun çözümü yokmu acaba? iyi çalışmalar

KEyQUAD

Üye
5800 Rehberdeki Kayıtlı Numaralar Bana Sms yolladığında İsimleri Gözükmüyor sadece numaraları gözüküyor.?

Bu olay canımı sıktı telefonda TCK Final v2 vardı format atayım derken TCk Belle V2 yi yükledim yine aynı sorun.

Rehber ayarlarına gir gösterilen hafızayı sadece telefon olarak ayarla o zaman gözükecektir.

- - - Eklendi - - -

Rambo sorunları cevaplar mısın Allah rızası için.

killer78

Üye
bu final sürümden sonra yeni bir sürüm çıkacak mı ultimate final gibi bir sürüm? yoksa bu tck v2nin en stabil sürümü mü?

anılbaran

anılbaran

Üye
başka bir cfw çıkmayacak bu son cfw idi

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş bak bu özel sürümle normal sürüm aynı sadece batarya iconu yok bi ayarı varsa söylermisin özel sürümün resimleriyle hiç bir alakası yok

Üst Alt