Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Zarar görme ihtimali olsaydı şimdiye kadar çoğu telefon pert olup dava bile açılmıştı merak etme.

TheMadness

TheMadness

Üye
Telefon flash yemiyodu :D ayrıca tepki yok sadece yan ışıklar yanıyodu :D

oguzton

Üye

Konudaki video normal sürüme ait resimlerde özel sürüme. Aralarındaki en büyük fark, Özel sürüm tamamen belleye benzemesi için bazı özellikleri değiştirilmiş ve programlar gömülmüş ve konunun altındaki anlatımda yer aldığı gibi bazı programları gerektiriyor. Programlar eksiksiz kurulup çalıştırıldığında ev ekranı ve menüde tam bir belle görünümü elde edebiliyorsun. Ancak hatalar ve kısıtlılıklarda beraberinde geliyor.

Normal sürüm ise ek program gömülmemiş en stabil sürüm. Tam belle benzetmesi yok ancak belle navibar oldukça stabil bir şekilde eklenmiş.
çok teşekkürler, tespit edilen, bariz olan ve beta 3 de çözülecek olan hatalar nelerdir mesela ?

nizam67

Üye
arkadaşlar bu mesajlarda 6 sayfa karakteri rof 2 de nerden siliyoruz yardım edin lütfen

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
bi kaç yerdenn indirdim ama hepsi aynı hatayı veriyo , aynı proğramı belleyi kurmadan once yükleyebiliyodum şimdi olmuyo en son indirdiğim adress '' http://www.maxicep.com/symbian-s60v...n-v1-9-5-s60v3-s60v5-symbianos9-x-267894.html[/QUOTE]

Python 1.9.5 uyumsuz olduğu için kurulamıyor. C6 ile uyumsuz çünkü içerisinde, C6'nın önceden içinde bulunan sistem dosyaları var bu yüzden kurulamıyor. Python 2'de bu sorun yok. Denedim.[/QUOTE]

dostum python 2 yi kurabiliyorum ama dediğim gibi smart touch çalıştramıyorum , smart toucha tıkladığımda verdiği hata şöyle

‘’Traceback (most recent call last): File "launcher.py", line 37, in <module>
execfile('default.py', default_namespace)
File "default.py", line 408, in <module>
s=Main()
File "default.py", line 53, in __init__
app.screen='_max'
TypeError: invalid screen mode: must be one of normal, large ‘’

sn kullanabildin mi smart touchu ?

SametCan43

SametCan43

Üye
arkadaslar samsung ev ekranı lazm bi türlü bulamadım yardım lütfen :(

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Uzun bir süre uzak kaldım. Malum sınavdan dolayı biraz tatile ihtiyacım vardı :)
Bugün gördüm ki bu güzel proje daha da ilerlemiş mükemmel bir hal almış :)

az önce dayanamayıp Normal sürümü kurdum N97 Classic cihazıma..
açıkcası 20dk falan kurcaladım ve hiçbir sorun görmedim daha ( Furkan anladın sen hadi gene yırttık :D )

Emeği geçen herkeze çok teşekkürler. Uykumu aldığım zaman daha detaylı olarak inceleyeceğim görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

taberi10

Üye
CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

lütfen en kısa zaanda cevap bekliyorum

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
arkadaslar samsung ev ekranı lazm bi türlü bulamadım yardım lütfen :(

c6 portlarında ev ekranı yok. Boşuna arama. :gul:

- - - Eklendi - - -

Uzun bir süre uzak kaldım. Malum sınavdan dolayı biraz tatile ihtiyacım vardı :)

açıkcası 20dk falan kurcaladım ve hiçbir sorun görmedim daha ( Furkan anladın sen hadi gene yırttık :D )

Emeği geçen herkeze çok teşekkürler. Uykumu aldığım zaman daha detaylı olarak inceleyeceğim görüşmek üzere :)

:zzz:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu mesajlarda 6 sayfa karakteri rof 2 de nerden siliyoruz yardım edin lütfen

Bi zararı yokki. Aksine yararı var. :oke:

- - - Eklendi - - -

çok teşekkürler, tespit edilen, bariz olan ve beta 3 de çözülecek olan hatalar nelerdir mesela ?

Orasıda süpriz olsun. Fazla merak etme. :gul:

batudinho39

batudinho39

Üye
bilmiyorum saçma bir soru olabilir ama s60v3 fp2 cihazlara bir cfw çalışması yapma ihtimali varmıdır teşekkürler :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
bilmiyorum saçma bir soru olabilir ama s60v3 fp2 cihazlara bir cfw çalışması yapma ihtimali varmıdır teşekkürler :)

Var ama s60v3 lerde fazla ram olmadığı için cfw pek uygun olmaz. Ofw yapılabilir. Gereksiz yazılımlar silinip c den yer açılabilir. Belki basit bir kaç modda uygulana bilir.
Ama bu riskli bir iş.

batudinho39

batudinho39

Üye

Var ama s60v3 lerde fazla ram olmadığı için cfw pek uygun olmaz. Ofw yapılabilir. Gereksiz yazılımlar silinip c den yer açılabilir. Belki basit bir kaç modda uygulana bilir.
Ama bu riskli bir iş.

teşekkür ederim :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Seninle N97 hatalarını düzeltmek için uğraşmıştık en çok sen uğraşmıştın ama sonunda bu hatayı giderdin helal olsun :) Zaten T.C.K v2 Belle Beta 2, T.C.K v1 Ultimate Final SP2 Stil 2 üzerine kuruldu ve senin emeklerin boşa gitmedi :)

• Beğen
Tepkiler: DoomOcculta

mc_nuroo

Üye
peki bu belle versiyondan eski symbiana dönmek mümkün mü?

ByKatre

ByKatre

Üye
Bataryayı çıkar tak tamamdır

- - - Eklendi - - -

CMT oturum sonlaniyor...
CMT Sifirlandi...
Tamamlaniyor...
MCUSW: ()
APESW: ()
VersionSW: ()
Ürünkodu:
Test modu ayarlari...
HATA! ISLEM IPTAL!
TAMAM

lütfen en kısa zaanda cevap bekliyorum

bataryayı çıkar tak tamamdır

- - - Eklendi - - -

hayır dönemezsin malesef :birak: :cigara:

dönebilirsin tabikide navirm ile dosyaları indir flaşla

- - - Eklendi - - -

hayır dönemezsin malesef :birak: :cigara:

mc_nuroo

Üye
Bataryayı çıkar tak tamamdır

- - - Eklendi - - -

bataryayı çıkar tak tamamdır

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

teşekkürler deneeceğim

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Diyelim yüklerken bişey oldu pc kapandı vs vs. Telefonun işi bitmiş mi olur yoksa eski halinde devam mi eder?

Üst Alt