Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Dogancan85

Üye
Haklısınız pardon.

sonsuzluk123

Üye
5230 da o jaf denilen programda 4 ışık da yandı. ondan öncesini aynen yaptım

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
arkadaşlar doğru yerdemi soruyorum emin değilim yanlışım varsa k,bakmayın , daha onceden smart touch kullanarak bluetoohla bilgisayar kontrolü yapıyodum , Belle yi yükledim şimdi yapamıyorum :S Python_1.9.5 i kuruyorum dahili bileşen hatası veriyo, Python_2.0 kuruyorum bu defada smart touchu çalıştramıyorum , yapabileceğim başka bi yöntem varmı ? bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Python 2'yi yüklediğinde neden Smart Touch çalışmıyor? Nasıl bir hata alıyorsun. Ayrıca yüklemeye çalışıpta hata aldığın Python'un linkini verebilir misin?

SlipknotForever

Üye
rambo cfw de yarı kıvrık oku düz yapsana

- - - Eklendi - - -

yada yama olarak ver :)

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
şu anda python 2 yüklü smart toucha girdiğimde aynen şu yazı çıkıyor '' Traceback (most recent call last): File "launcher.py", line 37, in <module>
execfile('default.py', default_namespace)
File "default.py", line 408, in <module>
s=Main()
File "default.py", line 53, in __init__
app.screen='_max'
TypeError: invalid screen mode: must be one of normal, large,

bu proğramı da epey önce siteden indirmiştim yablış hatırlamıyosam bu olması gerekti '' http://www.maxicep.com/pc-symbian-s...rol-telefon-ile-pcyi-kontrol-edin-472172.html ''

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo cfw de yarı kıvrık oku düz yapsana

- - - Eklendi - - -

yada yama olarak ver :)

Düz ok çıkış anlamında yarı kıvrık ok ise geri anlamındadır :oke:

şu anda python 2 yüklü smart toucha girdiğimde aynen şu yazı çıkıyor '' Traceback (most recent call last): File "launcher.py", line 37, in <module>
execfile('default.py', default_namespace)
File "default.py", line 408, in <module>
s=Main()
File "default.py", line 53, in __init__
app.screen='_max'
TypeError: invalid screen mode: must be one of normal, large,

bu proğramı da epey önce siteden indirmiştim yablış hatırlamıyosam bu olması gerekti '' http://www.maxicep.com/pc-symbian-s...rol-telefon-ile-pcyi-kontrol-edin-472172.html ''

Smart Touch'ın adresini vermen gerekmiyor, dahili bileşen hatası veren Python'u indirdiğin adresi vermen gerekiyor.

n3t_By_J3SuS

Üye
5800 Xpress Music Yardım Lütfennn

AÇMA DÜGMESINE BAS!
Telefon Araniyor... Tamam
Sending RAW loader...
Using —øÍž012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Flash Yazma!
2.Asama basliyor..........Telefon boot hatasi...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800 Xpress Music Yardım Lütfennn

AÇMA DÜGMESINE BAS!
Telefon Araniyor... Tamam
Sending RAW loader...
Using —øÍž012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Flash Yazma!
2.Asama basliyor..........Telefon boot hatasi...

Bu hata neden yaygınlaştı böyle :hmmm Telefonu kapatıp açtıktan sonra tekrar dene. Ayrıca tek seferde flaş olmayabilir, bilgisayarın sürücüleri tanıması için biraz zaman gerekiyor. Birkaç denemeden sonra tamamen düzelecektir. Bu sorun sanırım ilk seferde flaş yapanların bilgisayarına Nokia Suite (yeni sürüm) yüklüyse oluyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bu sorunu biliyorum ben. Hafıza kartından dolayı veya telefon hafızasındaki bi uygulamadan dolayı. Telefona hard format atıp öyle denesin. Yine olursa hafıza kartını çıkarsın..

n3t_By_J3SuS

Üye
Nokia Suite Yüklü Değil Pc De Ve Evet İlk Defa Flashlıyorum Telefonu

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Benim dediğimi yap kerdeşim :)

ayasin

Üye
Arkadaşlar telefon donup kalıyordu bende flash atmak istedim herşeyi forumda yazıldığı gibi yaptım fakat işlem tamamlandı dedikten sonra telefon kapanıyor nokia yazısı geliyor ondan sonra beyaz ekran geliyor ve orda biraz bekledikten sonra kapanıyor telefon sürekli aynı şeyler oluyor.
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-dev-belle-calismasi-01-08-2012-a-541173.html
Bu konudaki dosyalarlada denedim fakat sonuç aynı orjinal dosyalarlada olmuyor lütfen yardım edin.
Telefon 5800

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tamam o zaman hafıza kartını çıkart ?

TheClassic

Üye
Ben yaptım herşey iyi güzel oldu ancak sarj ve şebeke göstergesi yok neden kaynaklandığı hakkında bir bilginiz var mı

Üst Alt