Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
TheMadness
Üye
Rompatchersız sistem erişimi+installserver yapalım mı?
topbarı ve menubarı bi türlü açılışta çalıştıramadim , topbar ayarlarındaki autostart kısmını on konunumuna getiriyorum yine otomatik çalışmıyor üstelik biraz kullandıktan sonra ikiside kapanıyor bi çözüm bulamazmiyiz
Boyutlar Port yapılıyor.Deneyecem 2 güne.Aslında sakıncası olmıckmış çünkü bizim işlemcileri 600 den 434 e indrmşler battery den dolayı.Bende eski haline döndürcem.
- - - Eklendi - - -
Boyutlar arttı kimisinin azaldı Port yapılıyor.Deneyecem 2 güne.Aslında sakıncası olmıckmış çünkü bizim işlemcileri 600 den 434 e indrmşler battery den dolayı.Bende eski haline döndürcem.
- - - Eklendi - - -
yani aslında bizimkisi 680 e çıkar zorlarsak.Yarın Madness ile çalışmalara başlayacağım.
- - - Eklendi - - -
cihaz hafızasıda yetseydi n8 portlardım
- - - Eklendi - - -
ah bide Grafiği Bitgdi den Opengl a ayarlaycam.Kasarsa bitgdi ye dönüş )
pr1 ilk sürüm. N8 14.0 fwsini portlayabilirsin eğer yapabilirsen. ama core yapıları farklı biz aynı core olan c6-01'e yapamamıştık üstelik almıştık dosyaları telefondan.
pr1 ilk sürüm. N8 14.0 fwsini portlayabilirsin eğer yapabilirsen. ama core yapıları farklı biz aynı core olan c6-01'e yapamamıştık üstelik almıştık dosyaları telefondan.
beyler ben c6-01 in rofs ve c0r dosyalarını 5800 a uyumlu halde flashladım.açılmadı haliyle. dosyaları tam sıkıştırmak için zil sesi temALAR vs silin anca yetiyor.
beyler ben c6-01 in rofs ve c0r dosyalarını 5800 a uyumlu halde flashladım.açılmadı haliyle. dosyaları tam sıkıştırmak için zil sesi temALAR vs silin anca yetiyor.