Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Rompatchersız sistem erişimi+installserver yapalım mı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo s^3 mod uygulandı mı hani şu mesajlarda yukarıdaki çubuğu şeffaflaştiran

- - - Eklendi - - -

img339.imageshack.us/img339/8684/scr000005h.jpg resme bakar mısın üstte duvar kağıdı görünecek mi beta 3te hiç güzel olmuyor resim görününce

Verdiğin linkteki resim görünmüyor ancak S^3 modunu Beta 3 Özel Sürüm'da kullanacağız. Arkaplan siyah olursa gayet güzel görünüyor.

topbarı ve menubarı bi türlü açılışta çalıştıramadim , topbar ayarlarındaki autostart kısmını on konunumuna getiriyorum yine otomatik çalışmıyor :s üstelik biraz kullandıktan sonra ikiside kapanıyor bi çözüm bulamazmiyiz

İki programda beta, stabil sürümlerini bulmak gerekiyor.

fLuke!

fLuke!

Üye
Boyutlar Port yapılıyor.Deneyecem 2 güne.Aslında sakıncası olmıckmış çünkü bizim işlemcileri 600 den 434 e indrmşler battery den dolayı.Bende eski haline döndürcem.

- - - Eklendi - - -

Boyutlar arttı kimisinin azaldı Port yapılıyor.Deneyecem 2 güne.Aslında sakıncası olmıckmış çünkü bizim işlemcileri 600 den 434 e indrmşler battery den dolayı.Bende eski haline döndürcem.

- - - Eklendi - - -

yani aslında bizimkisi 680 e çıkar zorlarsak.Yarın Madness ile çalışmalara başlayacağım.

- - - Eklendi - - -

cihaz hafızasıda yetseydi n8 portlardım

- - - Eklendi - - -

ah bide Grafiği Bitgdi den Opengl a ayarlaycam.Kasarsa bitgdi ye dönüş :))

Cihaz hafızası s^3 pr1 için yetiyor tarafımda denenmiştir.:D

Baysan17

Üye
bu sabah normal sürümü kurdum mesaj sorunu düzeldi..

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
@Rambo_FT Açılış animasyonu tamam.

edit: aşağıdaki tck yazısında biraz daha fazla bekliyo....

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Süper olmuş valla marjinal.

- - - Eklendi - - -

Cihaz hafızası s^3 pr1 için yetiyor tarafımda denenmiştir.:D
oo.Bunlar iyi haberler.Tek öğrenmem gereken s^3 pr1'in ilk sürüm olduğumu?Yakında portlayabilirim c5-03 olursa

- - - Eklendi - - -

Peki toplam hafıza.C D Z kaç ediyor fluke

TheMadness

TheMadness

Üye
Süper olmuş valla marjinal.

- - - Eklendi - - -

oo.Bunlar iyi haberler.Tek öğrenmem gereken s^3 pr1'in ilk sürüm olduğumu?Yakında portlayabilirim c5-03 olursa

pr1 ilk sürüm. N8 14.0 fwsini portlayabilirsin eğer yapabilirsen. ama core yapıları farklı biz aynı core olan c6-01'e yapamamıştık üstelik almıştık dosyaları telefondan.

lazye

lazye

Üye
bişey dicem bence beta 2 deki daha anlamlı tck animasyonu tabi sizin kararınız .D

fLuke!

fLuke!

Üye

pr1 ilk sürüm. N8 14.0 fwsini portlayabilirsin eğer yapabilirsen. ama core yapıları farklı biz aynı core olan c6-01'e yapamamıştık üstelik almıştık dosyaları telefondan.
beyler ben c6-01 in rofs ve c0r dosyalarını 5800 a uyumlu halde flashladım.açılmadı haliyle. dosyaları tam sıkıştırmak için zil sesi temALAR vs silin anca yetiyor.:oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
beyler ben c6-01 in rofs ve c0r dosyalarını 5800 a uyumlu halde flashladım.açılmadı haliyle. dosyaları tam sıkıştırmak için zil sesi temALAR vs silin anca yetiyor.:oke:

S^3te core dosyası extract oluyor mu? Ben yapamamıştım

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Ulan bi bizim telefonlara c6 port olmuyor :( Bizde nasiplenmek istiyoruz T.C.K 'dan :( :ünlem:

Üst Alt