Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Burada tartışmam

- - - Eklendi - - -

Keyfinden etmedi herhalde.Onu zorladın

M. tAHA

M. tAHA

Üye
beyler bunun yeri burası değil.!

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Sonlandıran siz olun. neyse bitsin burda inşallah.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
bitti :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@Rambo_FT sizin ekipdeki grafiker hep pasif konuylada ilgilenmiyor ne iş?

Belki giremiyordur bu süreler. Biraz daha zaman tanıyalım, sesi soluğu çıkmazsa mecburen ekipten çıkaracağım. Ekibe girenlerin bazıları böyle. İlk başta çok hevesleniyorlar, sonra bir daha göremiyoruz.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Boyutlar Port yapılıyor.Deneyecem 2 güne.Aslında sakıncası olmıckmış çünkü bizim işlemcileri 600 den 434 e indrmşler battery den dolayı.Bende eski haline döndürcem.

- - - Eklendi - - -

Boyutlar arttı kimisinin azaldı Port yapılıyor.Deneyecem 2 güne.Aslında sakıncası olmıckmış çünkü bizim işlemcileri 600 den 434 e indrmşler battery den dolayı.Bende eski haline döndürcem.

- - - Eklendi - - -

yani aslında bizimkisi 680 e çıkar zorlarsak.Yarın Madness ile çalışmalara başlayacağım.

- - - Eklendi - - -

cihaz hafızasıda yetseydi n8 portlardım

- - - Eklendi - - -

ah bide Grafiği Bitgdi den Opengl a ayarlaycam.Kasarsa bitgdi ye dönüş :))

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Belki giremiyordur bu süreler. Biraz daha zaman tanıyalım, sesi soluğu çıkmazsa mecburen ekipten çıkaracağım. Ekibe girenlerin bazıları böyle. İlk başta çok hevesleniyorlar, sonra bir daha göremiyoruz.

Eğer gelmezse, ilgilenmezse beni alabilirmisin? :D

- - - Eklendi - - -

Boyutlar Port yapılıyor.Deneyecem 2 güne.Aslında sakıncası olmıckmış çünkü bizim işlemcileri 600 den 434 e indrmşler battery den dolayı.Bende eski haline döndürcem.

- - - Eklendi - - -

Boyutlar arttı kimisinin azaldı Port yapılıyor.Deneyecem 2 güne.Aslında sakıncası olmıckmış çünkü bizim işlemcileri 600 den 434 e indrmşler battery den dolayı.Bende eski haline döndürcem.

- - - Eklendi - - -

yani aslında bizimkisi 680 e çıkar zorlarsak.Yarın Madness ile çalışmalara başlayacağım.

- - - Eklendi - - -

cihaz hafızasıda yetseydi n8 portlardım

- - - Eklendi - - -

ah bide Grafiği Bitgdi den Opengl a ayarlaycam.Kasarsa bitgdi ye dönüş :))
Birader sen çok yükseklerde uçuyon.... Adam imkansızların peşinde... Çalışmalara devam başarılar. :oke:

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
ama olanlarıda var.yüksek değil bu.bootloader kırarsam yükseklerde uçarım.cfw kurma ve testerliğimi seviom ama yapmaktan bıktım be marjinal.habire aynı modlar falan.ben daha çok yazılım geliştirici kısmındayım.Yarın Madness le çalışmaya başlıyorum ama testerliğimi bırakmam

- - - Eklendi - - -

hem yaparsam artık benim portlar vs kullanılır.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
ama olanlarıda var.yüksek değil bu.bootloader kırarsam yükseklerde uçarım.cfw kurma ve testerliğimi seviom ama yapmaktan bıktım be marjinal.habire aynı modlar falan.ben daha çok yazılım geliştirici kısmındayım.Yarın Madness le çalışmaya başlıyorum ama testerliğimi bırakmam

- - - Eklendi - - -

hem yaparsam artık benim portlar vs kullanılır.
:)...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

killer78

Üye
rambo s^3 mod uygulandı mı hani şu mesajlarda yukarıdaki çubuğu şeffaflaştiran

- - - Eklendi - - -

img339.imageshack.us/img339/8684/scr000005h.jpg resme bakar mısın üstte duvar kağıdı görünecek mi beta 3te hiç güzel olmuyor resim görününce

SametCan43

SametCan43

Üye
arkadaşlar beta 3 ne zamana çkar tahmini ? :D

anılbaran

anılbaran

Üye
önümüzdeki haftalar da çıkar belkim :D

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
topbarı ve menubarı bi türlü açılışta çalıştıramadim , topbar ayarlarındaki autostart kısmını on konunumuna getiriyorum yine otomatik çalışmıyor :s üstelik biraz kullandıktan sonra ikiside kapanıyor bi çözüm bulamazmiyiz

TheMadness

TheMadness

Üye
Overclock dosyalarını at pcye geçeyim.

Üst Alt