Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Baysan17

Üye
yarına denerim onuda bakalım düzelecekmi peki ben bunun orjinal yazılımını nereden bulacağım

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye
üstad bişi daha dikkatimi çekti telefonda ses komutu olmuyo :S ayarlardan ses komutu kısmına geldim boş gösteriyo ses komutu oğreticisine tıklarığımda yine hiçbi tepki vermiyo ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
üstad bişi daha dikkatimi çekti telefonda ses komutu olmuyo :S ayarlardan ses komutu kısmına geldim boş gösteriyo ses komutu oğreticisine tıklarığımda yine hiçbi tepki vermiyo ?

İptal ettik performans için.

veysel001905

Üye
tabi arasın da çok büyük fark var

anılbaran

anılbaran

Üye
veysel,başka cfw yükle derim begenemdiysen

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
@Rambo_FT sizin ekipdeki grafiker hep pasif konuylada ilgilenmiyor ne iş?

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

SametCan43

SametCan43

Üye
gif resmi yapmak istiyorm harket eden nsll yapablrmm ????

lazye

lazye

Üye
benim bi sorunum var bağlantı ->hedeflere girerken sistem hatası veriyor.hiçbişi yüklemedim nasıl çözebilirim sorunu format atmak istemiyorum tel 5800

M. tAHA

M. tAHA

Üye
benim bi sorunum var bağlantı ->hedeflere girerken sistem hatası veriyor.hiçbişi yüklemedim nasıl çözebilirim sorunu format atmak istemiyorum tel 5800
kaapatıp açtın mı

lazye

lazye

Üye
@M.tAHA evet yeniden başlattım sorun aynı

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
furkan abi artık rofs2 boyutunu falan dilediğimiz gibi ayarlayabiliriz.Flash zorlamama şartıyla.Mesela ben core repack yaptım herşeyi sildim core dan.Repack yapıp 30Mb oldu.Sadece bootloader i içeriyor.Ve boyutunu düşürerek port ettim.Olaylar çözüldü.Rofs2 max size artırarak da daha çok alan verdim.Core dan kıstığımı rofs2 ye verdim.Ne de olsa her şey orda.Uda size'ı artırmaya korkuyorum çünkü c hafızası yanabilir.BU ARADA NASI ARTCAGNI ÖGRNCKSNZ SISTEM MODLAMA YA BAKIN,,,Bunu T.C.K de kullanak mı?

- - - Eklendi - - -

Binh24 ün sırlarını çözüom ama asıl amacım bootloader

anılbaran

anılbaran

Üye
ne kadar boş alan elde ettin

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
ne kadar boş alan elde ettin
Normalde Rofs2 boyutu 36 iken 110 yaptım.

- - - Eklendi - - -

Boş alanlar için UDA Max.Size artırmam gerek.Bunuda yapmaya korkuyorum

- - - Eklendi - - -

Bu arada overclockla ilgili dosyalar ROM'da.power.dll düzenlersek bitiyor ama daha çözmüş değilim.Romdump gerekli.RomPatcher verebilir misiniz?

- - - Eklendi - - -

RomDump Extractor ile Rom'un içeriğini açtım.Sys Private Resource den oluşuyor!!

Metalist Angel

Metalist Angel

Üye
ztn kullandığımız portlar 114 mb

- - - Eklendi - - -

ama c503 için kullanılır :D onlar 108 mb

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
furkan abi artık rofs2 boyutunu falan dilediğimiz gibi ayarlayabiliriz.Flash zorlamama şartıyla.Mesela ben core repack yaptım herşeyi sildim core dan.Repack yapıp 30Mb oldu.Sadece bootloader i içeriyor.Ve boyutunu düşürerek port ettim.Olaylar çözüldü.Rofs2 max size artırarak da daha çok alan verdim.Core dan kıstığımı rofs2 ye verdim.Ne de olsa her şey orda.Uda size'ı artırmaya korkuyorum çünkü c hafızası yanabilir.BU ARADA NASI ARTCAGNI ÖGRNCKSNZ SISTEM MODLAMA YA BAKIN,,,Bunu T.C.K de kullanak mı?

- - - Eklendi - - -

Binh24 ün sırlarını çözüom ama asıl amacım bootloader

Adam fazla havalarda uçuyor.... :ehe

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Bak böle yaptın metalci meleği banladılar.Ben aynı şeyi yemem.Seni şikayet ederim.Git benim konuya.Sistem modlama-Rofs2 Artırma

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bak böle yaptın metalci meleği banladılar.Ben aynı şeyi yemem.Seni şikayet ederim.Git benim konuya.Sistem modlama-Rofs2 Artırma
Ben ne yaptım ki kendisi küfür etti. Banı yedi.

Üst Alt