tüh unutmuşuz biz onu koymayı
- - - Eklendi - - -
özel sürümde öyle istersen diger sürümünü yükkeyebilirsin dostum
Kaçıncı mesaj böyle geldi 
belle topbar programı için kaldırıldıYükledim şimdi çok güzel olmuşFakat şarj işareti yok san ki
![]()

orjinal anna ikonları daha çekici olur aslındayok bunlar çakma anna ikonları o yüzden dedim![]()

peki usta yüklediğim proğramların bir çoğunda '' Yüklenemiyor . Sertifika Tarafından Kısıtlanıyor '' hatası veriyo gidermek için hackleme yonteminemi baş vuracaz ?
Normal
o yanlış sertifikalamadan oluyo sis content ile dosyayı açıp sertifikaları silmen gerekpeki usta yüklediğim proğramların bir çoğunda '' Yüklenemiyor . Sertifika Tarafından Kısıtlanıyor '' hatası veriyo gidermek için hackleme yonteminemi baş vuracaz ?
yok bunlar çakma anna ikonları o yüzden dedim
edit: Senin bu ikonlara glossy mi grossy mi bişey diyorlar ya ben orjinal anna yı istiyorum
Orjinal anna ikonlarını eklemeye çalışayım o zaman. Ben orjinal fw'deki eski ikonları istiyorsun sandım 
orjinal anna ikonları daha çekici olur aslında
- - - Eklendi - - -
eğer isterseniz tck için tasarladığım iki widget var onlardan bi görüntü
saat widgeti daha bitmedi
- - - Eklendi - - -
saat ve notlar widgeti benim tasarımımdır![]()

peki usta yüklediğim proğramların bir çoğunda '' Yüklenemiyor . Sertifika Tarafından Kısıtlanıyor '' hatası veriyo gidermek için hackleme yonteminemi baş vuracaz ?
Yamalar adresine git, oradan "T.C.K v1 Ultimate Final SP2 Yamaları" klasörüne gir ve stillerin içine bak, C5 tuş kilidini göreceksin. NFE ile uygulamalısın, flaş şart. Rompatcher ve extra buttonu nasıl kullanamıyorsun?
Bu programlar 3. parti sisteme gömülmeyen programlar olduğu için hatalarını da anlamıyorum. Bende de belle topbar kayboluyor ancak bu belle topbar'ın hatası. Daha az kaybolan bir sürümünü bulabilirsen onu kullan derimExtra butonlardan pencere değiştirmenin ne anlama geldiğini bende çözemedim
En büyük farkı görselliktir. Konudaki video ve resimlere bakmanı öneririm.
Belle topbar'ın sorunu. Daha yeni versiyonu yok malesef![]()
Nfe hiç kullanmadım nasıl uygulamalıym
extra button zaten yazılımda mevcutNfe hiç kullanmadım nasıl uygulamalıym
- - - Eklendi - - -
extra button data private resource sys. Dosyalarnı x plore yardmyla C Telefon hafızasına çıkartıyorun hata c resource oluşturulamyor dyo beta 1 de oluyo du
özel sürümde belle topbar programı için oralar kaldırıldıben kurmayı tekrar denedim bu seferde local modede takıldı ardındanda elektirikler kesildi telefon açıldı fakat oparatör yazısı şarj höxtergesi falan o üst bölüm komple yok baştanmı yüklemem lazım şimdi .d

belle topbar kurcanee napcam şimdi

extra button zaten yazılımda mevcut
menüde araçlar klasörüne gir orda görcen uygulamayıyazılımda mevcutsa nsl kullanıcammmm
menüde araçlar klasörüne gir orda görcen uygulamayı