Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
killer, dostum bizim arsivimiz cfw ye gore hazirlandi bu arsivi kullan.

ByKatre

ByKatre

Üye

Çok çok hızlı bir CFW yaptık, deneyen herkes bunu görüyor. En büyük farklardan biridir.

kesinlikle :alkis :oke: ama bisi soracağım internette klavye açıp yıldıza bastığımızda donuyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bu sorun bendede vardi. Ama v1 de sonradan duzeldi. Kurdugun programlara dikkat et.

ByKatre

ByKatre

Üye
Ne gibi programlar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bende bilmiyorumki sorunu nasil cozdugumu bile bilmiyorum. Hangi programlar yuklu sende?

ByKatre

ByKatre

Üye
Belle top bar uc browser memcheck ram blow auto installer x plore rom patcher jbak taskman lock battery monitor menü switch phonetinfo uc player

Süleyman

Süleyman

Üye
O takılma olayı tüm telefonlarda yapıyor. Ofw dede yapıyor. Ram kasılması olduğunda yapıyor. Çözümü telefonu kapat aç :oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
telefonu kapat acmi? Cok sacma. Interneti beyaz tusa basip arka plana alinca ve tekrar acinca duzeliyordu.

Süleyman

Süleyman

Üye
telefonu kapat acmi? Cok sacma. Interneti beyaz tusa basip arka plana alinca ve tekrar acinca duzeliyordu.
Öyle yapınca görünüyor fakat simge sayfasını kapatıp bir daha açmaya çalıştığında yine donuyor. Yani bende öyle oluyordu Ofw de iken.

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
Eğer v1 gibi beni fetheder ise bu v2 tekrar 5800 alır bu yazılım ile 5 yıl kullanırım:-)

- - - Eklendi - - -

Eğer v1 gibi beni fetheder ise bu v2 tekrar 5800 alır bu yazılım ile 5 yıl kullanırım:-)

- - - Eklendi - - -

killer78

Üye
rambo buldum bunun yüzünden uninstallking çalışmıyo bunu yama sis değilde mod olarak paylaşamazmısın acaba?

xnomadx

xnomadx

Üye
Öncelikle emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Güzel bir çalışma olmuş.ben bu cfw yi 5800 a kurdum ama bir sorun var.Şarj ve şebeke göstergeleri çalışmıyor.önerilerinizi bekliyorum.iyi forumlar.

özür dilerim konuyu sonradan tam okudum gerekli yazlımları kurdum oldu.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve M. tAHA
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
rambo buldum bunun yüzünden uninstallking çalışmıyo bunu yama sis değilde mod olarak paylaşamazmısın acaba?

ama bi yerden sonra insanin sabri tasiyor! Yazilim pakedi ne icin konuldu? Sizin keyfiniz icinmi?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

.sis i aç içindekileri çıkar fw ye at.

- - - Eklendi - - -

Çok çok hızlı bir CFW yaptık, deneyen herkes bunu görüyor. En büyük farklardan biridir.

Belle görünümü 'c6 orjinal temalar' bu yama ile tamamen kalkarmı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Siscontents ile parçalarsan zaten mod gibi ortaya çıkacaktır.

.sis i aç içindekileri çıkar fw ye at.

- - - Eklendi - - -

Belle görünümü 'c6 orjinal temalar' bu yama ile tamamen kalkarmı?

Denemedim bu versiyonda ancak çalışacağından %80 eminim.

constantine3

constantine3

Üye
özel sürümün farkı ne?

burakgs_1995

Üye
harikasınız mükemmel bir çalışma :)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
rambo buldum bunun yüzünden uninstallking çalışmıyo bunu yama sis değilde mod olarak paylaşamazmısın?

Ayrıca belli ki sisteminizde problem var.İsterseniz yukarıdaki Uninstallking uygulamasının çalışmasını engelleyen programı kaldırın veya Uninstallking'den vazgeçin.

- - - Eklendi - - -

harikasınız mükemmel bir çalışma :)
Sağol

killer78

Üye
arkadaşlar sistemimde problem filan yok linkini verdiğim yamayı kurunca uninstallking çalışmıyor çalışmıyor kaldırınca çalışıyor anladınız mıı??

Üst Alt