Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

lazye

lazye

Üye
bişey dicem bütün cfwler arasında en iyi cfw diyeblrm çok teşekkürler arkadaşlar açılış ve kapanış sesine bayıldım. Sorun bulamadım cfwde tek sorun ram düşük buda daha beta sürümde mevcut daha sonraki güncellemelerde olmaz. Gerçekten çok harika cfw olmuş emeği geçen herkese çok teşekkürler :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
final sürüm ne zaman gelcek?

- - - Eklendi - - -

(B)elle:ehe

ertosun

Üye
n97 klasık ozel surum kurdum. Hersey cok guzelde arama yapınca belle bar kayboluyo. Yenıden baslatınca tekrar gelıyo. Bı çozumu varmıdır...

M. tAHA

M. tAHA

Üye
belle bar mi bakalım bi

- - - Eklendi - - -

belle bar mi bakalım bi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
usta easykeylock değil sadece keylock

- - - Eklendi - - -

ya sanki cfwyi kötülemek için söylüyorum v1den bu yana uninstallking çalışmıyor iste

Uninstallking ÇALIŞIYOR. Sadece sende çalışmıyor. Başka telefon kullansaydın birşey demezdim. Telefonun sorunlu.

killer hafıza kartında kalıntı var sanırım

- - - Eklendi - - -

rambo su titreşimleri kapa ya :D

Titreşim derken?

al ustam dahili bileşen veren yazılımlar

http://www.filefactory.com/file/3acmg61f5xwv/n/asdsad_rar​

buda çalışmayan uninstall kingler

http://www.maxicep.com/maxipda-turk...bianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-386391.html

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...1-00-s60v5-symbianos-9-4-unsigned-383215.html

Verdiğin programları indirmek amma zahmetliymiş :zzz:

Verdiğin programlarda dahili bileşen hatası aldım ancak UninstallKing v1.0 Türkçe olan düzgün çalıştı. Bu programların artıklarını da temizleyeceğiz artık.

rambo aldın mı dahili bileşen hatasını :d:

Ben boşuna mı T.C.K Yazılım Paketi vermiştim ha? Şimdi söyle bakayım, senin keyfine göre ordan burdan indireceğin programların hatalarını biz çekmek zorunda mıyız? Evet hataları aldım ve düzelteceğim de ancak bundan böyle bizim yazılım paketi dışındaki herhangi bir programdan hata alırsan artık düzeltmiyoruz haberin ola. Burda hata senin.

rambo peki n97 miniye yamalar sadece upload ettiğin sitedeki kadar mı??? 5 tane felan yama war orda:bilmm

- - - Eklendi - - -

iyi tmmda onun yerine belle sarj ikonunu nasıl getircez???

Dahası var, Eğer T.C.K v1 Ultimate Finap SP Yamalar'ına girersen aynı adrete görürsün.

• Beğen
Tepkiler: katliam_7789
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

Uninstallking ÇALIŞIYOR. Sadece sende çalışmıyor. Başka telefon kullansaydın birşey demezdim. Telefonun sorunlu.

Titreşim derken?

Verdiğin programları indirmek amma zahmetliymiş :zzz:

Verdiğin programlarda dahili bileşen hatası aldım ancak UninstallKing v1.0 Türkçe olan düzgün çalıştı. Bu programların artıklarını da temizleyeceğiz artık.

Ben boşuna mı T.C.K Yazılım Paketi vermiştim ha? Şimdi söyle bakayım, senin keyfine göre ordan burdan indireceğin programların hatalarını biz çekmek zorunda mıyız? Evet hataları aldım ve düzelteceğim de ancak bundan böyle bizim yazılım paketi dışındaki herhangi bir programdan hata alırsan artık düzeltmiyoruz haberin ola. Burda hata senin.

Dahası var, Eğer T.C.K v1 Ultimate Finap SP Yamalar'ına girersen aynı adrete görürsün.
dokunmatik ve tuş kilidi :)

killer78

Üye
rambo burda hep hata benim zaten... Yalnız başka bir cfw kurarim uninstallking onda çalışırsa sorun senin cfwnde olur kabul mü?

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Olmayacaktır.Kardeş telefonun sorunluysa elimizden bir şey gelmeyecektir.

killer78

Üye
usta eskiden kullandığım bir yazılım

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Eskiden kullandığın yazılım derken?

- - - Eklendi - - -

killer78 sorununu teknik sorunlar ve çözümler kısmına taşır mısın?Orada olması daha uygun

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
illa modlama yaptırcan :D

bygokhan

bygokhan

Üye
rambo belle topbar aramaları cevaplayınca ve video izlerken hata verip kapanıyor bilgine n97

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
tck v1 ile v2 nin arasındaki fark ne? (görsellik dışında)

komandoma

komandoma

Üye
Yazılımı yükledim gayet güzel ve stabil çalışıyor. Bu işe baya emek verildiği belli arkadaşlar. Olumsuz yorumlara da kafanızı takmamanızı rica ediyorum. Şahsen yazılımı çok beğendim kendi kullandığım uygulamalar vardı. onlarıda programa gömüp flashladım. Yalnız bu tema efektleri biraz kasıyor gibi. Efektleri kapatınca hızı gayet iyi hatta orjinal yazılıma göre fark atar diyebilirm. Emeğinize sağlık arkadaşlar. Süper bir yazılım olmuş. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Uchiha Sasukee
katliam_7789

katliam_7789

Üye
işte bu yaaa...ama nokia pure yazı fontu n97 minide çok hatalı;) ama beta ikide kullanılan yazı fontu süper:yuru ve c5-03 ün tuş kilidini modladım...tam istediğim gibi oldu herşey mükemmel sağolun ...bundan sonraki çalışmalarınızı itina ile takip edecem:alkis hayırlı geceler:bye2:

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Üsteğmenim artık

Üst Alt