Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
T.C.K v2 Belle Beta 2 çıkmıştır. Cümleten hayırlı olsun.
N97 sahipleri biraz bekleyecekler, zira N97 modderimiz oldukça yoğun.
Açtığın yamalar listesinde T.C.K v1 Ultimate Final SP2 yamaları da var, oradan halledebilirsin
ogzhnoTr
Üye
Ablam aradı bugün Mesajlardaki sohbeti ekrana kısayol olarak ekleyemezmiyiz diye sordu. Şunun bir çözümünü bulalım
Bu arada evet yamalar bendede sorun çıkardı
M. tAHA
Üye
ıkı dakıkada %1 ılerlıyor gerıye kalan upload %84 yanı bu mesajdan 168 dakıka sonra
- - - Eklendi - - -
5 kere uploat yaptım ıınsaalah bu sefer sıkıntı olmaz. %20 oldu.
ogzhnoTr
Üye
Laptop ise modemin yanına git ve bilgisayarı rahat bırak 180 MB Çok zor yükleniyo olamaz.
M. tAHA
Üye
335 mb upload ediyo artık rahat bırakıyorum
*-king-*
Üye
rambo senın vıdeondakı tck v1 yamalar klasorunu upload edebılır mısın bana tema efektı fılan lazımda
ogzhnoTr
Üye
nedenki ? Iki adet fw yuklemiyomusun? Yada sikistirma yapmiyosun. Garip. Bu arada o kalin gozuken bar seffaf ayni yontemle tekrar resmi duvarkagidi yapin.
nedenki ? Iki adet fw yuklemiyomusun? Yada sikistirma yapmiyosun. Garip. Bu arada o kalin gozuken bar seffaf ayni yontemle tekrar resmi duvarkagidi yapin.
arkadaşlar bende çok yavaş iniyor sizdede öyle mi?
M. tAHA
Üye
8 kere falan 4 dosyayı upload a bıraktım şuan n97 mini hazır furkan konuya koyacak n97 klasik ise yeniden uploada bıraktım yüklememis oda yarim saate hazır olur
katliam_7789
Üye
n97 mini yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sabırsızlıkla bekliyorum