katliam_7789
Üye
bygokhan
kardeşime çok teşekkür ederim...n97 miniye belle v1 beta cwf sini yapmamda yardımcı olduğu için...ayrıca emeeği geçen herkese teşekkürler

oğuzhan sadece z deki duvar kağıdını kopyalamak yetiyor E ye geriye hangi duvar kağıdını koyarsan koy şeffaflık bozulmuyo
nasıl bir kolaylık pm atar misin
rambo beta 3 demişsin beta 2 değil mi
Ben Beta 3'ün uploadlarını bile bitirdim. Diğer modderlerimizde bitirirse yayına girecek. Beta 3 için daha çok uğraşılması gerekiyor.diğer modları deneyecek misin
rambo usta beta 2 uploadda mı?
@Rambo_FT, internet önbelleğini hafıza kartına kaydettirmemiz için mod vs. Birşey yokmu?

rambo usta peki beta ikiyide n97 miniye flashlayabilecek miyiz??
Ofw kaldı çıkmayan
- - - Eklendi - - -
Sonra bütün telefonları toplatıp satıyoruz.
Yine bu işlerle haşır neşir olmak için .
Herkesin modifiye edebileceği telefonda karar kılıp yüksek mevkide bi telefon alıyoruz![]()

Bu işin sonu yok demek istiyorum![]()
artık çıkarmayın yaw... Birin yüklüyorum iki ay sonra yenisi ve daha iyisini çıkartıyorsunuz onuda yüklüyorum bi daha çıkıyor.
sahte belle duvar kağıdı kullansanıza
şu demeko ne demek

peki beta ikiyi ne zaman indirebiliriz...beta 1i şuan kullanıyorum gayet stabil ve görüntü olarak muhteşembeta 2 daha iyi olcaktır eminim...emeği geçenlere teşekkürler
![]()
rambo beta 2nin ev ekranının bir bir resmini özelden gönderir misin bi zahmet lütfen
Tck belleden sonra başka bir cfw çıkarmayı düşünüyormusunuz? Çıkacaksa ana hedef ne olucak?
o ne demek
- - - Eklendi - - -
rambo bende c6-01den alınma orijinal belle duvar kağıtları var molası veriyim mi final sürümde telefona gömersin.
şu demek
- - - Eklendi - - -
en altta navibarın üstündeki noktalara bak![]()
Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum 
1 Ağustos gece yarısına kadar hazır olur.
Hayır göndermiyorum.
Henüz kesin değil. N97 portları da olabilir OFW'de.
Biri bana belle arkaplan resimleri gönderirse sevinirim.
En başta benim hoşuma gitmiyor böyle resimlerKendimi kandırılmış gibi hissediyorum
![]()

yav ne kandırmasıEn başta benim hoşuma gitmiyor böyle resimlerKendimi kandırılmış gibi hissediyorum
![]()
zaten nevar ne yok yazıyo özelliklerdeTam belleye benzetene kadar devam
Bu iş biter donna çıkıcak
Sonra donna benzetmesi.