Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
Bir şey soracağım beta 2 de neler düzeltilecek

anılbaran

anılbaran

Üye
belli degil

ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam sağol haberdar edin ama ok

anılbaran

anılbaran

Üye
ederiz ok

kariizma47

kariizma47

Üye
üstadım bi istegm olcaktı bu 5800 kamerasını tam ekran ve zoomu bıraz daha fazla olsa video çekme gbi yani ole bı sey mümkünmüdür acaba teşekürler

anılbaran

anılbaran

Üye
zoom olayı mümkün ama kamerada başka bir olayı bozuyordu otofocus sanırım . Tam ekran olayı şimdilik yok.

kariizma47

kariizma47

Üye
tesekürler

anılbaran

anılbaran

Üye
rica ederim

killer78

Üye
herseY için teşekkürler en yakın zamanda cfwyi kurup görsel ve sistemsel sorunları belirteceğim istemeden kırdığım ekip üyeleri varsa(özellikle rambo) gerçekten çok özür diliyorum, başarılarınızın devamıni diliyorum

balcolu

balcolu

Üye
beyler v1 kayıtlı numaralar aradğı halde numara çıkıyor? Nasıl düzelticem

anılbaran

anılbaran

Üye
bu v2 yanlız

balcolu

balcolu

Üye
bliyorum da. Sorunumu nasıl çözecem.

anılbaran

anılbaran

Üye
ben hiç bi ayar degiştirmedim bende öyle bi sorun yok. Arama ve ya rehber ayarları ile oynadıysan bilemicem

virus19

virus19

Üye
5250 ye neden çıkmadı acaba :'(

killer78

Üye
dostum o neden oluyor biliyor musun mesela rehberinde Ahmet adında biri numarasıyla kayıtlı bide rehberin en sonunda ahmet ismi olmadan aynı numara bir kere daha kayıtlıysa oluyor yani rehberinde iki aynı numara kayıtlı ama birinde ahmet yazıyor diğerinde hiç isim yazmıyor aynı sorunu bende yaşadım ve o kartvizitlerden isimsiz olanı sildim düzeldi.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tester'lerimizin yaptığı testler Beta 2 içindi. Testerler Beta 1'de belle modunun çalışıp çalışmadığını test ettiler ve diğer sorunlar Beta 2'ye bırakıldı. Elimde yapılacak değişiklikler listesi mevcut. En kısa zamanda bu değişikliklere başlayacağız.

herseY için teşekkürler en yakın zamanda cfwyi kurup görsel ve sistemsel sorunları belirteceğim istemeden kırdığım ekip üyeleri varsa(özellikle rambo) gerçekten çok özür diliyorum, başarılarınızın devamıni diliyorum

Sen bundan böyle soru(n)larını bana özelden ilet ;)

beyler v1 kayıtlı numaralar aradğı halde numara çıkıyor? Nasıl düzelticem

Rehber ayarlarını kontrol et bence. Gösterilecek ve varsayılan kayıt hafızası olarak SIM'ı seç.

5250 ye neden çıkmadı acaba :'(

Serdar'ı bekledim haber vermeyince 5250'yi Beta 1'den eledik ancak kesinlikle bundan sonraki sürümde olacak.

fLuke!

fLuke!

Üye
Aboov hıza bak!

anılbaran

anılbaran

Üye
adaş yükle bakayım :D

killer78

Üye
Yükledim adaş uçtu telefon.:oke:Tekrar hepinizin ellerine sağlık böyle bi CFW'yi symbian ailesine kazandırdığınız için.

tema efektleri nasıl bide sana zahmet mobilimde yamalarda ajanda rehber gibi uygulamaların açık kalmasıyla ilgili bir yama varmı bide iphone tuş kilidi mi var beta 1de şimdiden sagolasın

Üst Alt