Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
ByKatre
Üye
Bir şey soracağım beta 2 de neler düzeltilecek
anılbaran
Üye
belli degil
ByKatre
Üye
Tamam sağol haberdar edin ama ok
anılbaran
Üye
ederiz ok
kariizma47
Üye
üstadım bi istegm olcaktı bu 5800 kamerasını tam ekran ve zoomu bıraz daha fazla olsa video çekme gbi yani ole bı sey mümkünmüdür acaba teşekürler
anılbaran
Üye
zoom olayı mümkün ama kamerada başka bir olayı bozuyordu otofocus sanırım . Tam ekran olayı şimdilik yok.
kariizma47
Üye
tesekürler
anılbaran
Üye
rica ederim
killer78
Üye
herseY için teşekkürler en yakın zamanda cfwyi kurup görsel ve sistemsel sorunları belirteceğim istemeden kırdığım ekip üyeleri varsa(özellikle rambo) gerçekten çok özür diliyorum, başarılarınızın devamıni diliyorum
balcolu
Üye
beyler v1 kayıtlı numaralar aradğı halde numara çıkıyor? Nasıl düzelticem
anılbaran
Üye
bu v2 yanlız
balcolu
Üye
bliyorum da. Sorunumu nasıl çözecem.
anılbaran
Üye
ben hiç bi ayar degiştirmedim bende öyle bi sorun yok. Arama ve ya rehber ayarları ile oynadıysan bilemicem
virus19
Üye
5250 ye neden çıkmadı acaba
killer78
Üye
dostum o neden oluyor biliyor musun mesela rehberinde Ahmet adında biri numarasıyla kayıtlı bide rehberin en sonunda ahmet ismi olmadan aynı numara bir kere daha kayıtlıysa oluyor yani rehberinde iki aynı numara kayıtlı ama birinde ahmet yazıyor diğerinde hiç isim yazmıyor aynı sorunu bende yaşadım ve o kartvizitlerden isimsiz olanı sildim düzeldi.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Tester'lerimizin yaptığı testler Beta 2 içindi. Testerler Beta 1'de belle modunun çalışıp çalışmadığını test ettiler ve diğer sorunlar Beta 2'ye bırakıldı. Elimde yapılacak değişiklikler listesi mevcut. En kısa zamanda bu değişikliklere başlayacağız.
herseY için teşekkürler en yakın zamanda cfwyi kurup görsel ve sistemsel sorunları belirteceğim istemeden kırdığım ekip üyeleri varsa(özellikle rambo) gerçekten çok özür diliyorum, başarılarınızın devamıni diliyorum
tema efektleri nasıl bide sana zahmet mobilimde yamalarda ajanda rehber gibi uygulamaların açık kalmasıyla ilgili bir yama varmı bide iphone tuş kilidi mi var beta 1de şimdiden sagolasın