Süleyman
Üye
stil 3 ten sıkıldım stil 2 yi yüklesem birşey olurmu telefona yani cfw üzerine cfw telefona zarar verirmi
hicbir zarar vermez merak etme

stil 3 ten sıkıldım stil 2 yi yüklesem birşey olurmu telefona yani cfw üzerine cfw telefona zarar verirmi

Rambo_FT servis paketi 3 ne zaman çıkacak?
Bu konu için teşekkür ediyorum benim bilgisayarda jaf türkce tam gözükmüyor pencere açılıyor içerikler yok neden olabilir ingilizcesinde ise bir sorun yok yanlışım ne olabilir acaba.
- - - Eklendi - - -
Bu konu için teşekkür ediyorum benim bilgisayarda jaf türkce tam gözükmüyor pencere açılıyor içerikler yok neden olabilir ingilizcesinde ise bir sorun yok yanlışım ne olabilir acaba.
Şerit olayı Bütün cfw lerde var.
Bi yol deniyeceğim belki olur
Oda Tema editten geçiyor ve Kabuk Tema.Belki Rambo denemişsindir denediysen hiç uğraşmıyayım.?
Arama Titreşimi ve Yeşil ışık Titreşimi Modu Hatasız sapıtmadan Çalışır BLack GoLd EvoLutionda İsteyen çeksin Modları Kullansın
Sakın Kimse yalnış anlamasın Lütfen Reklam değil amacım Çözüm yolu Göstermektir..!!!
Ayrıca ekibinizle ilgili hiç bir çalışmanızı denemedim.
Belle Versiyonunuzun Takipçinizim Ve çıkar Çıkmaz deniyeceğim
İnşALLAH Yarıda kalmaz Çünkü çok zor zanaat 1 aya kadar Çıkar denmiş.
Uzarsada hiç Yadırgamam Çünkü Hex değerleriyle Çok uğraştım ve tam Randıman alamıyorum.Bi yeri yaparken diğer yer bozuluyor.
İnşALLAH İzlediğiniz adımlar hep yolunda gider.
Arkadaşım bunu bu konu altına değilde belirttiğin fw konusunun altına yazsaydın daha iyi olurdu. Çünkü burası başka bir fw nin konusu.hocam süpersin BLack GoLd EvoLutionda tam da benim aradığım cfw imiş. teşekkürler bütün isteklerim yerine geldi. kurdum şuan kullanıyorum sorun yok.

Hocam RomPatcher programının linki kırık. Bir el atabilir misin?
ama 5800 telimde sesi net duyabilmek için kulağıma bastırmam gerekiyor. yardım edin lütfen.Arkadaşlar bu ahize sesini artırabilecek T.C.K yazılımına uygun program, mod, ayar vs yok mu? Telefonla konuşurken ses çok az geliyor. Sesi sonuna kadar açtım yine de az. Başka telefonlara bakıyorum sesi kulağıma götürmesem bile duyabiliyorum zangır zangır ses geliyorama 5800 telimde sesi net duyabilmek için kulağıma bastırmam gerekiyor. yardım edin lütfen.

Sende o zaman hoparlörü aç![]()
Bu da bir fikir ama aradığım çözüm bu değil 
![]()

![]()

sağ ol kardeş
cfw hoşuma gitti yalnız mesaj yazma şekli ofwden farklı cfwde daha yavaş yazmaya başladım geçtim bi daha ofwye
Telefonumu 4 gündür kardeşim kullanıyor. Kendisi direkt C6 portlu 5230 kullandığı için çabuk alıştı ve hızlı yazıyor 
bunu x plorer dan yapmalısıntelefonun fontunu değiştirmek istiyorum siteden ttf uzantılı dosyayı indiriyorum resourcede Fonts dosyasına atın diyor fakat fonts dosyası yok kendim oluşturup içine atıyorum telefonu yeniden başlatıyorum fakat font yine çalışmıyor. Yardım eder misiniz? 5800
telefonun fontunu değiştirmek istiyorum siteden ttf uzantılı dosyayı indiriyorum resourcede Fonts dosyasına atın diyor fakat fonts dosyası yok kendim oluşturup içine atıyorum telefonu yeniden başlatıyorum fakat font yine çalışmıyor. Yardım eder misiniz? 5800
Onun dışında formatsız yapmak istersen font programlarını dene