Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Olmaz :D Uğraşmaya değmez, mediafire den teker teker indir bide 5-6mb hızla upload olmasını bekle. :s

Sen 5-6 MB hızla mı upload yapıyorsun? Bir de yamaların sayısı çok fazla :ehe Mobilim, eski internetim olsaydı bir ara yapardım.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Sen 5-6 MB hızla mı upload yapıyorsun? Bir de yamaların sayısı çok fazla :ehe Mobilim, eski internetim olsaydı bir ara yapardım.

5-6 mb lafın gelişiydi... Ve kısıtlama olanlarda baya yavaş atıyor...
(duckload ı biliyormusun cıkala 2ay olmadan kapandı nedeni normal indirmede ve diğer şeylerde kısıtlama vs yoktu :ehe )

balcolu

balcolu

Üye
hocam flashla dedim. Mod değiştirme: Tamam dedi. Ondan sonra bşi olmadı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

5-6 mb lafın gelişiydi... Ve kısıtlama olanlarda baya yavaş atıyor...
(duckload ı biliyormusun cıkala 2ay olmadan kapandı nedeni normal indirmede ve diğer şeylerde kısıtlama vs yoktu :ehe )

Biliyorum :ehe

hocam flashla dedim. Mod değiştirme: Tamam dedi. Ondan sonra bşi olmadı?

Konuda yazıyor herşey. Mod değiştirme sadece BB5'e geçtiğinde çıkar. Sen konuyu ayrıntılı okursan, işaretlemen gereken yerler var onları göreceksin. Sadece bu kadar değil, Flash'a basınca telefonu takıp güç düğmesine basman gerekiyor. Yani var da var :)

balcolu

balcolu

Üye
hocam aynısını yaptımda. Tel kapalyken mi flashlicam

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
balcolu

balcolu

Üye
Beyler yer imlerine geldiğmde direk bağlanıyor anasayfaya. Nasıl iptal edebilirim?

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Beyler yer imlerine geldiğmde direk bağlanıyor anasayfaya. Nasıl iptal edebilirim?

İptal edemezsin. Ama şunu deniyebilirsin ayarlar/genel/ana sayfaya hghj diye rastgele bişey yaz. Neden iptal etmek istiyorsun ki? Bu çok güzel bir özellik.

balcolu

balcolu

Üye
Neyse kalsın. Hocam şu yamayı ne zaman upload edersin?

balcolu

balcolu

Üye
Hocam Bilmiyorum ki içnde neler var. Hepsini uploadlayamazmısın. Tek dosyada birleştrip.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam Bilmiyorum ki içnde neler var. Hepsini uploadlayamazmısın. Tek dosyada birleştrip.

Kolay yolu var, telefonuna uygulamak istediklerini liste yap sonra buraya yaz. Sen hepsini uygulayamazsın zaten çakışanlar var.

balcolu

balcolu

Üye
Hocam işte ne var o yamalarda bilmiyorum. Gerekli, önemli nitelikte veya göz zevki içn gerekli veya sizin kullandıklarınz neler?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam işte ne var o yamalarda bilmiyorum. Gerekli, önemli nitelikte veya göz zevki içn gerekli veya sizin kullandıklarınz neler?

Yamalara bakmadan nasıl istiyorsun peki ben onu anlamadım. Bir sürü yama var. Her stilin yaması ayrı ayrı. Ben yama kullanmıyorum T.C.K v2'yi yapıyorum şimdi.

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye

Yamalara bakmadan nasıl istiyorsun peki ben onu anlamadım. Bir sürü yama var. Her stilin yaması ayrı ayrı. Ben yama kullanmıyorum T.C.K v2'yi yapıyorum şimdi.

V2 yi tasarlıyorsun yoksa kullanıyormusun anlamadım.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Cane®
anılbaran

anılbaran

Üye
aynen

Cane®

Cane®

Üye
teşekkurler elıne saglık ustat

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
MuratcanB

MuratcanB

Üye
güncelleme yapamıyoruz peki haritalar ve oyunlar için hangi versiyonu seçmemeiz gerekiyor eskisi ile aynımı ?

Üst Alt