hard format hafıza kartı biçimlendirYazılımı defalarca flashladım ama düzelmeyen bi problem var. Telefonum belli aralıklarda mesela yarım saatte bir mesaj atamıyorum, kimseyi arayamıyorum.. telefonun şebekeyle bağlantısı var tam çekiyor ama birini aramaya kalktığımda bağlantı hatası diyor ve en az 15 dk geçmeden düzelmiyor. Sırf bu yüzden orjinal v60 a geri döndüm![]()
hard format hafıza kartı biçimlendir
Telefonu flashladıktan sonra hard format attım ve hafıza kartını da biçimlendirdim. Sıkıntı başka nerde olabilir acaba?
Hafıza kartındaki atıklar aklıma geliyor. Başka kimsede böyle sorun yok çünkü.
Sorunu baya araştırdım arkadaşlar ve 3G ile ilgili olduğunu buldum. Telefon çift moddayken yani 2G ve 3G, telefonla arama yapacağım zaman herzaman olmasada belli aralıklarla bağlantı hatası veriyor.. Şimdilik sadece GSM kullanıyorum.. Belki böyle bir sorunu olan vardır.. Çözüm gibi olmasa da en azından böyle geçiştirebilirler.

öhöm öhöm
Eywallah iyi güzel süper olmuş emeğinize sağlık da arkadaşım şu seçenekler yerine seçeneklr yazmak nasıl bi mantıktır nasıl bi amatörlüktür yakışmış mı hiç şimdi böyle güzel bir işe? Eminim ki benim gibi bir çok insan takmıştır ordaki seçeneklr yazısına. Satıra mı sığmadı ne oldu ? E arkadaşım seçenek diye yazsaydın o zaman. Seçeneklr olmuş mu şimdi hiç oraya? eğer bunun bi çözümü yoksa silmek zorunda kalacağım cfwyi. cevap bekliyorum..
T.C.K v2'de Seçenek yazacak. T.C.K v1 içinde yama yayınlayacağım.