Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

kadirkurt-28

Üye

Joker.

Joker.

Üye
Bu cfw c5-03 içinde yapilsa çok manyak olurdu

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
C6 portlanırsa neden olmasın ?

hasanyangel

hasanyangel

Üye
rambo her şey hoş güzelde bence 2 tane hatanız var en başından beri. 1.si yazı yazarken telefonda * tuşuna bastığımızda çıkan işaretlerde sembollerde yazılan metni bi satır aşağıya alma işareti yok. 2.si müzik açtığımda geri tuşuna bastığımda olur olmadık yerde ana ekrana atıyo bu da kötü oluyor..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo her şey hoş güzelde bence 2 tane hatanız var en başından beri. 1.si yazı yazarken telefonda * tuşuna bastığımızda çıkan işaretlerde sembollerde yazılan metni bi satır aşağıya alma işareti yok. 2.si müzik açtığımda geri tuşuna bastığımda olur olmadık yerde ana ekrana atıyo bu da kötü oluyor..

1- Sıfıra iki kez bas, metni bi satır aşağıya alma işareti çıkıyor.
2- Müzik çalar'ı güncelle.

hasanyangel

hasanyangel

Üye
sağolasın rambo :)

nice_legend

nice_legend

Üye
n97 yükledim herşey güzel ama ekran ışığı sönünce ekrana dokunduğumda ışık yanmıyor anca koca menü tuşuna basmam gerekiyo ve ana ekran geliyo çok can skıcı bir durum

kralsinan58

Üye
teşekkürler.ellerinize sağlık

M. tAHA

M. tAHA

Üye
güle güle kullanın :)

ousta

ousta

Üye
ben final sp1 i rm-588 i 5235 e kurdum bildirimler çalışmadı ne yapailirim

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Ya ben CFW yi tele yaparsam telde bi sorun çikarmı

komandoma

komandoma

Üye
still 3 yüklü 5800 telefonumda... Ancak 3 gündür bir sıkıntı var.. resim aşağıda eklenmiştir.

telefon tuş kilidini açınca ekran böyle oluyor... ancak 10-15 kere tuş kilidini açıp kapayınca ekran kendine geliyor.. sıkıntı ne olabilir acaba ??

musty_20_

Üye
telefon flash modunda değil yazıyor ve ekran beyaz şuan uzun süredir bekliyorum yapmam gereken bir işlem var mı acaba..

muzocuk.

Üye

Peki eskidn yükledğm program,oyun vs. gene yükler mi?

tabi hatta sertifika hatası veren uygulamaları bile yükleyebilirsin olumsuz tarafı sadece garanti de var yoksa cfw attığında çok iyi özellikler geliyo :)

mematimky

Üye
bu stillerden istediğimizi yüklüyoruz yoksa hepsini yüklemekmi gerekiyor
anlamadım birşey var bu stillerden içlerinde iyi olan varmı yoksa hepsi aynımı

M. tAHA

M. tAHA

Üye
still 3 yüklü 5800 telefonumda... Ancak 3 gündür bir sıkıntı var.. resim aşağıda eklenmiştir.

telefon tuş kilidini açınca ekran böyle oluyor... ancak 10-15 kere tuş kilidini açıp kapayınca ekran kendine geliyor.. sıkıntı ne olabilir acaba ??
ben ekran filminin yandıgını düşünüyorum eğer imkanın varsa ofw yukleyıp dene aynı sıkıntı olursa ekran fılmın yanmıs
telefon flash modunda değil yazıyor ve ekran beyaz şuan uzun süredir bekliyorum yapmam gereken bir işlem var mı acaba..
bastan tekar kur cfw yı. anlatımları harfiyen yap anlatım ilk sayfada mevcut

- - - Eklendi - - -

bu stillerden istediğimizi yüklüyoruz yoksa hepsini yüklemekmi gerekiyor
anlamadım birşey var bu stillerden içlerinde iyi olan varmı yoksa hepsi aynımı
5 tane ayrı ımkan sunuldu. hepsini yuklemek zorunlu değil yanı bunlar part seklınde değil. örneğin stil 1 seversin sadece onu yuklersın. ılk dort stıl görsellıkler acısından farklılık gosterıyor. stıl 5 ıse performans

Üst Alt