Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

lazye

lazye

Üye
@rambo_ft
tamam abi teşekkürler ama dört gözle bekliyorum :D

qweratomic

qweratomic

Üye
ben yeni kelimeler eklemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim
2000BEFB_1S 2000BEFB_F nasıl pc de düzenleyebilirim Tşk Ederim

komandoma

komandoma

Üye
Yazılımı defalarca flashladım ama düzelmeyen bi problem var. Telefonum belli aralıklarda mesela yarım saatte bir mesaj atamıyorum, kimseyi arayamıyorum.. telefonun şebekeyle bağlantısı var tam çekiyor ama birini aramaya kalktığımda bağlantı hatası diyor ve en az 15 dk geçmeden düzelmiyor. Sırf bu yüzden orjinal v60 a geri döndüm :(

semihh95

semihh95

Üye
Yazılımı defalarca flashladım ama düzelmeyen bi problem var. Telefonum belli aralıklarda mesela yarım saatte bir mesaj atamıyorum, kimseyi arayamıyorum.. telefonun şebekeyle bağlantısı var tam çekiyor ama birini aramaya kalktığımda bağlantı hatası diyor ve en az 15 dk geçmeden düzelmiyor. Sırf bu yüzden orjinal v60 a geri döndüm :(
hard format hafıza kartı biçimlendir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonu flashladıktan sonra hard format attım ve hafıza kartını da biçimlendirdim. Sıkıntı başka nerde olabilir acaba?

Hafıza kartındaki atıklar aklıma geliyor. Başka kimsede böyle sorun yok çünkü.

komandoma

komandoma

Üye

Hafıza kartındaki atıklar aklıma geliyor. Başka kimsede böyle sorun yok çünkü.

Sorunu baya araştırdım arkadaşlar ve 3G ile ilgili olduğunu buldum. Telefon çift moddayken yani 2G ve 3G, telefonla arama yapacağım zaman herzaman olmasada belli aralıklarla bağlantı hatası veriyor.. Şimdilik sadece GSM kullanıyorum.. Belki böyle bir sorunu olan vardır.. Çözüm gibi olmasa da en azından böyle geçiştirebilirler.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sorunu baya araştırdım arkadaşlar ve 3G ile ilgili olduğunu buldum. Telefon çift moddayken yani 2G ve 3G, telefonla arama yapacağım zaman herzaman olmasada belli aralıklarla bağlantı hatası veriyor.. Şimdilik sadece GSM kullanıyorum.. Belki böyle bir sorunu olan vardır.. Çözüm gibi olmasa da en azından böyle geçiştirebilirler.

Teşekkür ederim tüm üyeler adına :)

- - - Eklendi - - -

Çözümü bulup yazman büyük incelik olmuş.

anılbaran

anılbaran

Üye
öhöm öhöm

anılbaran

anılbaran

Üye
:pro:

<zxc

<zxc

Üye
elinize sağlık valla bu seferki cfw niz yakıyor valla. telefon elimdeyken birden yok oldu bir baktım kulaklık jagından jet motor çıkmış çok hızlı:D

Aws- Me.

Aws- Me.

Üye
Bu Cfw ler Zamanla Yenileniyo mu? Yani Sonradan Özellik Ekleniyo mu? Ben Bu Cfwyi İlk Çıktığında İndirmiştim Tekrar İndirmeme Gerek war mı?

anılbaran

anılbaran

Üye
evet yenileniyor sende beta falan mı var ?

nsr1903

Üye
Eywallah iyi güzel süper olmuş emeğinize sağlık da arkadaşım şu seçenekler yerine seçeneklr yazmak nasıl bi mantıktır nasıl bi amatörlüktür yakışmış mı hiç şimdi böyle güzel bir işe? Eminim ki benim gibi bir çok insan takmıştır ordaki seçeneklr yazısına. Satıra mı sığmadı ne oldu ? E arkadaşım seçenek diye yazsaydın o zaman. Seçeneklr olmuş mu şimdi hiç oraya? eğer bunun bi çözümü yoksa silmek zorunda kalacağım cfwyi. cevap bekliyorum..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eywallah iyi güzel süper olmuş emeğinize sağlık da arkadaşım şu seçenekler yerine seçeneklr yazmak nasıl bi mantıktır nasıl bi amatörlüktür yakışmış mı hiç şimdi böyle güzel bir işe? Eminim ki benim gibi bir çok insan takmıştır ordaki seçeneklr yazısına. Satıra mı sığmadı ne oldu ? E arkadaşım seçenek diye yazsaydın o zaman. Seçeneklr olmuş mu şimdi hiç oraya? eğer bunun bi çözümü yoksa silmek zorunda kalacağım cfwyi. cevap bekliyorum..

T.C.K v2'de Seçenek yazacak. T.C.K v1 içinde yama yayınlayacağım.

nsr1903

Üye

T.C.K v2'de Seçenek yazacak. T.C.K v1 içinde yama yayınlayacağım.

Sabırsızlıkla bekliyorum o halde. Şimdilik beta 3 e geri döndüm onda seçenek... yaziyor bi nebzede olsa gözüme daha hoş geldi. Bide bu en sonkinde gelen aramalarda t.c.k nin resminin çıkması da hoşuma gitmedi böyle zorlama reklamları sevmiyorum ve bence çoğu kullanıcıda sevmiyordur. Ne gerek var ki böyle zorla reklam yapmaya. Ben eminimki her kullanıcı benim gibi başka bir 5800 kullanan arkadasına zaten sizin reklamınızı yapıyordur. Böyle zorla gözümüzün içine sokmayın inanın çok itici oluyor açılış ve kapanış animasyonlarına koyuyosunuz zaten o yeterli bence.

Edit: Bi önceki mesajımda üslubum biraz sert olmuşsa kusura bakma bilader kötü niyetle söylemedm ne kadar emek verdiginiz ortada hepinizin ellerine saglık tekrardan.

Üst Alt