Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ağzımı açmıyacağım. Hata olmadığını paylaştıktan 1-2 mesaj sonra yazmıştım. Ah önyargı..

ONER-1997

ONER-1997

Üye
Teşekkürler

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Post kasma vol.562304512

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Yine Java hatası var. Farm Frenzy 2'yi veya Guitar Rock Tour yüklemeye çalışın göreceksiniz. Hatasız FW yok mu gençler???

Jino

Jino

Üye
pasam 691 sayfa yorum var kusura bakma hangisinde ne yazdığını bilemedik

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yine Java hatası var. Farm Frenzy 2'yi veya Guitar Rock Tour yüklemeye çalışın göreceksiniz. Hatasız FW yok mu gençler???

En hatasız FW telefonun kendi orjinal FW'sidir. Nasıl bir hata aldın?

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Biliyorum ben en hatasız FW'yi de C6 tabanlı hatasız FW olmayacak mı?
Oyun arkaplanda çalışıyor fakat önünde bu çıkıyor.
Farm Frenzy 2
Application error.Appilication will be closed.(Details ve OK seçeneklerinden.)
Details'e basıyorum.
Unhandled exception: java.lang.OutOfMemoryError
at...DeviceControllmpl.serLights
at...ui.DeviceControl.setLights
at ak.a
at ah.run(Sadece OK seçeneği var oda oyunu kapatıyor.)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biliyorum ben en hatasız FW'yi de C6 tabanlı hatasız FW olmayacak mı?
Oyun arkaplanda çalışıyor fakat önünde bu çıkıyor.
Farm Frenzy 2
Application error.Appilication will be closed.(Details ve OK seçeneklerinden.)
Details'e basıyorum.
Unhandled exception: java.lang.OutOfMemoryError
at...DeviceControllmpl.serLights
at...ui.DeviceControl.setLights
at ak.a
at ah.run(Sadece OK seçeneği var oda oyunu kapatıyor.)

Java'yı güncelle bakalım. Bazı uygulamalar hata verebilir. Bir de bu uygulamalar Orjinal FW üzerinde de hata veriyor mu ona bakmak lazım.

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Kardeşim orjinal de hata yok, benim oynadığım oyunlardı eskiden de C6 FW'lerde çalışmıyor. JAVA'yı falan çok denedim yüklemeyi değişiklik yok.

muzocuk.

Üye
Stil 3 kullanıyorum telefonu yeniden başlattıgimda bluetoout kendiliğinden açılıyo sorun ne

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kardeşim orjinal de hata yok, benim oynadığım oyunlardı eskiden de C6 FW'lerde çalışmıyor. JAVA'yı falan çok denedim yüklemeyi değişiklik yok.

Tamam başka bir fw'de denermisin birde ?

Stil 3 kullanıyorum telefonu yeniden başlattıgimda bluetoout kendiliğinden açılıyo sorun ne

Bluetooth'u kapatmayı dene eğer kapalıyken yapıyorsun hard format at. Ve baştan söylüyorum sorunları bildirme konusu burası değil http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...ellestirildi-t-c-k-ilk-mesaji-oku-629709.html bu konudur.

semihh95

semihh95

Üye
s60v5 im yok ama hala konuyu ve sızlerı takıp edesım var ne olacak boyle bagımlılık yaptı yahu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
s60v5 im yok ama hala konuyu ve sızlerı takıp edesım var ne olacak boyle bagımlılık yaptı yahu

T.C.K bağımlılık yapar :naughty:

Burda kal, belki destek verebileceğin birileri çıkar ;) Yardımsever biri olman çok güzel :tebessüm:

kadirkurt-28

Üye
arkadaşım bende n97 var bu internette biraz yavaşlama oldu mesala gooogle ya giriyorum facebook yazıyoum tıklıyorum yuklenıyorda 1 dk beklıyor bazen acıyor bazen acmıyor aynı şey ovi store içinde geçerli:S

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşım bende n97 var bu internette biraz yavaşlama oldu mesala gooogle ya giriyorum facebook yazıyoum tıklıyorum yuklenıyorda 1 dk beklıyor bazen acıyor bazen acmıyor aynı şey ovi store içinde geçerli:S

Hafıza kartını biçimlendirip hard format at.

- - - Eklendi - - -

Önce yedek al.

semihh95

semihh95

Üye

T.C.K bağımlılık yapar :naughty:

Burda kal, belki destek verebileceğin birileri çıkar ;) Yardımsever biri olman çok güzel :tebessüm:

n97 eksık var ya belkı yardımcı oluruz insallah.
Vallahı bagımlılık yapıyor.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
dönüşüm güzel olacak inşallah:D

- - - Eklendi - - -

java EcMA dizesi" ni kapat

- - - Eklendi - - -

ve "x-clear" adlı pro ile temizleme yap

pissed26

pissed26

Üye
:tşk:

Üst Alt