Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Daha fazla ayrıntı gerekiyor. Böyle yardımcı olamıyorum. Telefona herşey tastamam flaş attıysan ve Test Mode geldiğinde takılıp kalması sorununu ilk defa duyuyorum. Bana bilgisayarındaki sürücüler eksikmiş gibi geliyor ama konudaki yazılanları birebir yaptığına inanarak bundan da kaynaklanacağını sanmıyorum.
Daha fazla ayrıntı gerekiyor. Böyle yardımcı olamıyorum. Telefona herşey tastamam flaş attıysan ve Test Mode geldiğinde takılıp kalması sorununu ilk defa duyuyorum. Bana bilgisayarındaki sürücüler eksikmiş gibi geliyor ama konudaki yazılanları birebir yaptığına inanarak bundan da kaynaklanacağını sanmıyorum.
Hepsini tamıtamına yaptım. Başka bir Stil denesem çözülme ihtimali var mı? Ve orjinale nasıl dönebilirim?
Ayrıca Test Mode'dan çıkıyor artık. Ama açılış ekranında kalıyor.
Hepsini tamıtamına yaptım. Başka bir Stil denesem çözülme ihtimali var mı? Ve orjinale nasıl dönebilirim?
Ayrıca Test Mode'dan çıkıyor artık. Ama açılış ekranında kalıyor.
Stil 5'i yükledim. Çalışıyor, sorun yok gibi şimdilik. Eline sağlık, teşekkürler.
ozanazy
Üye
Konuya bir anket açsanız insanlar en çok beğendikleri CFW'ye oy verse yeni indirenlere fikir olabilir.
kfat4fatih
Üye
CFW i telefondan nasıl silebilirim ?
emirberkcelik
Üye
Rambo kardeşim final sp2 STİL 5 de mediabarda accel switch çalışmıyor uygulama oalrak kurdum program kuruldu ama mediabarda yine çalışmıyor bilginize
not.bence bu stil 5 kronik bir sorunu diğerlerinde yapmıyor
ogzhnoTr
Üye
Stil 5 kullandım ve çalışıyor. İkon pakedi uygulandığında çalışmıyor.
kfat4fatih
Üye
Arkadaşlar ekranda siyah leke oluştu. Servise vermem gerekiyor. Cfw yi nasıl silebilirim ?
5800 ma stil 2 yi yükledim.genel olarak memnunum. emeği geçen herkesin eline sağlık ancak benim daha önceki orjinal fw(v60) de telefon açıldığında arka plandaki uygulamaları kapatınca ram 60 mb tın üstüne çıkıyordu ama bu stil 2 de ancak 52-53 ü görebiliyorum
Sizde buradaki gibi yüksek RAM performansı almak istiyorsanız, T.C.K CFW'sini yükledikten sonra aşağıdaki adımları uygulayın:
Sadece Stil 5 İçin Geçerlidir. Bu işlemi yapmadan önce hiçbir program/tema/oyun vs yüklemeyiniz.
1) LCG Xplorer yükleyin.
2) RomPatcher 3.1 yükleyin.
3) Ramblow yükleyin.
3) RomPatcher'i açıp içinden Open4All yamasını etkinleştirin.
4) Xplorer'ı açıp Menu > Tools > Configuration'a girip, ilk 4 kutucuğa işaret koyupBack'e basın. C:\Private\101f875a klasörünü silin.
5) Ev ekranında saat widgeti dışında tüm widgetleri kaldırın. Ev ekranındayken Seçenekler > İçeriği düzenle'ye bastıktan sonra yine Seçenekler > Sağ seçim tuşu'na basın ve uygulama olarak Ramblowuygulamasını seçin. Ev ekranına geri dönün ve Tamam'a basın.
6) Telefonu yeniden başlatın.
7) Telefon açıldıktan sonra Menü'ye girip Seçenekler > Çıkış deyin.
8) Ev ekranındayken sağ seçim tuşu olan Ramblow'a basın ve max. RAM değerlerinizi görün.
bunlarıda yaptım ama en fazla 58 gördüm en iyi ram perfonmansı 5800 için hangi stilde