ogzhnoTr
Üye
sen xperia aldın 5230 ne olacak artık yahu.
O telefonun rom yanana kadar bizimle birlikte
2 sene sonrada eğer kararımı değiştirmessem bende xperia pro alıcam 
sen xperia aldın 5230 ne olacak artık yahu.
2 sene sonrada eğer kararımı değiştirmessem bende xperia pro alıcam 
O telefonun rom yanana kadar bizimle birlikte2 sene sonrada eğer kararımı değiştirmessem bende xperia pro alıcam
![]()
ss atsan birde nasıl yaptıgını anlatsan
sana zahmet

stil 2 'yi yükledim herşey güzel fakat benim için önemli olan işcep ile ilgili sorun var. program güncelleme istedi web sitesine yönlendirip yüklemeye çalıştığında yükleme başarısız Uygulama yüklenemiyor yetkilendirme başarısız ve uygulama bu telefon tarafından desteklenmeyen bir sertifika tarafından imzalandı diyor.
bu konuda bilgisi olan yokmu ya, bugün iş cep'i ovi mağazadan tekrar yükledim 2 saat uğraşıp işbankası sitesinden aktivasyonunu yaptım daha sonra işcep giriş yapmak istediğimde güncelleme istedi yani yukarıda yazdığım aynı problem devam ediyor. çözümü yoksa bu cfw bir işe yaramaz. işcep önemli benim için...
Hani derler ya, tıbbın geldiği son nokta, bu hastalığın dermanı yok diye. Aynı şey şuan senin işcep içinde geçerli. Yapabileceğimiz tüm müdahaleleri yaptık. Yazılıma orjinal 5800 kimliği attık. Orjinal 5800 internet kimliği attık. Ancak yinede çalışmıyorsa, başka hiçbir işlem yapamayız. Sorunun nerde olduğu belli değil.
Cfw yi yükledim. Haritalar özelliğini kullanmak için haritalardan wifi ile indirme yaptım 2 kez ikisindede hata verdi kurulamadı dedi. paylaşmış olduğunuz uygulama paketi içindeki cities klasörünü attım yine olmadı yardımcı olabilirmisiniz ?
flaşh tuşuna bastıktan ortalama kaç dakika sonra işlem bitmiş oluyor.
- - - Eklendi - - -
flaşh tuşuna bastıktan ortalama kaç dakika sonra işlem bitmiş oluyor.
tesekkur rambo bır sorumaha var. flash lamadan once 5800 renk olarak black yazıyo benımkı kırmızı ama. yada herkeste mı sıyah yazıyo
rambı_ft mediafire hesiabı vardı kapattın mı eğer kapatmadıysan niye bende 404 hatası veriyor...
ikincisi yatay 6x2 dikey 3x4 menü modu ile c5 dokunmatik tuş kilidi modunu [email protected] adresime gönderebilir misin
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
linki ekledim
- - - Eklendi - - -
tck stil 1 yükleyeceğim modların bulunduğu sayfaya girdiğimde 404 hatası veriyor nokia editor ile modları paketleyip flaşlayacağım öyle daha hoşuma giden bir yazılım olacak...
o zaman dns hatasından mı kaynaklanıyor...ikincisi bana dosyaları gönderebilir misin semihh35
telefon bulunamadı diyo 5800 icin ne yapmam gerek