Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Doğru.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Navifirmden kendi telefonunun orjinal dosyalarını indirip konudaki anlatımın aynısını kullanarak flaşlıyorsun.
S60v5 Orjinal FW bölümünde de navifirmden indirilmiş hazır dosyalar bulabilirsin.

smtcnts

smtcnts

Üye
ya ben 32-bit kullanıyorum xp var bende .. burdaki anlatım vista ve 7 ye gore :dry:

year_one_26

year_one_26

Üye
abi harikasınız ya artık özelliklerini okumadan direk indiriyorum mükemmel olmuş elinize sağlık.

lazye

lazye

Üye
smntcnts arkadaşım aynı anlatılan gibi yapacaksın sadece orda uyumluluk giderme var onu yapmcksn ztn xp de o yplmyo kscsı anltlnlrı hrfyn yap

NedenLan

Üye
harika bir iş çıkarmışınız tebrikler. Kuran arkadaşlarda hangi stili önerirler ?

smtcnts

smtcnts

Üye
smntcnts arkadaşım aynı anlatılan gibi yapacaksın sadece orda uyumluluk giderme var onu yapmcksn ztn xp de o yplmyo kscsı anltlnlrı hrfyn yap
bişey daha sormak istıyorum. ADIM 2 de program files te
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-625 olan yer yok bende .. 2 saattır silip yeniden yukledim programları olmadı
:vur

semihh95

semihh95

Üye
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-625 olan yer yok bende .. 2 saattır silip yeniden yukledim programları olmadı
kendn olustur

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Konuyu okurken atlarsan böyle olur. ADIM 2'yi alıntılıyorum:

ADIM 2: Telefonunuza uygun indirdiğiniz arşivin içinden çıkan dosyaları telefonunuzun RM koduna göre aşağıdaki klasörlerden birinin içine atın. Bu klasörler yoksa siz oluşturun. 64-Bit işletim sistemleri içinde aynı klasöre atacaksınız.

Atladığın kısım:

Bu klasörler yoksa siz oluşturun.

Sanırım yetenek işi :hmmm

bensenbiz

bensenbiz

Üye
Daha önce stil 1 kullanırken jar dosyalarını e'ye yükleyebiliyordum. Bugün stil 2 kurdum 5800 için. Ama jar dosyalarını otomatik olarak c'ye yüklüyor. Nedeni nedir acaba

mesko53

Üye
çok güzel bi iş çıkarmışsiniz ellerinize sağlık.
sohbetlere mesajlardan girmek uzun sürüyo ev ekranında kısayolu olsa güzel olur

sonofisiris

Üye
5800 da stil 2 yi denedim cok begendim. herkese tavsiye ederim. Katkısı olan herkese tesekkürler.

semihh95

semihh95

Üye
n97 ile 5800ı takas etmelimıym sizce

semihh95

semihh95

Üye
üste para alsam damı birde o garantili ve daha temiz birde n 97ye telefonbular para dahi vermiyorlar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N97 S60V5 in en üstün cihazıdır.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bi aralar en üstünü C6 diyordun :ehe

semihh95

semihh95

Üye
bendeki biraz hor kullanılmış kasa masrafına ve ekran masrafına girmem lazım diye dusunuyorum ondan 5800 takas dusundum

Üst Alt