Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

mkaraguzel

Üye
Arkadaşlar
şu yolları takip ettim
1) El ile flash'ı işaretle
2) Kapalı USB'yi işaretle
3) Fab. Ayarı'nı işaretle
4) Normal Mod'u işaretle
5) CRT 308'in işaretini kaldır
GO ya da bastım

Program Yolu : C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588\
Dosyalar bulunamadi..
Flash dosyalari :
MCU Flash dosyasi: YOK
PPM Flash dosyasi: YOK
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: YOK
yeşil ışıkları yakamadım. yardımcı olurmusunuz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tam yapamamışsın. Tekrar dene ve anlatımı atlamadan oku.

anılbaran

anılbaran

Üye
ama x6 nın dokunmatik ekranı alnın da tek :oke:

semihh95

semihh95

Üye
kesinlikle.

---------- Eklendi @ 17:08:43 ---------- Yazıldı @ 17:04:42 ----------

ne olursa olsun N97; fiziksel klavyesi, 32gb dahili hafızası ve 5mp kamerasıyla 5800'dan kat kat üstündür.
telefncu n97 yi wer dedı 100tlwer 5800# vereyim dedi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5800 değilde, N97 Mini olsaydı bence tamam olurdu ama 5800 ile olmaz. Ama tabii senin bileceğin birşey.

Auglia

Auglia

Üye

telefncu n97 yi wer dedı 100tlwer 5800# vereyim dedi

5800'ın N97den donanımsal yada yazılımsal olarak hiçbir üstün yanı yok. sadece biraz hantal olduğu için pek satılmıyor oyüzden telefoncular N97lere para vermiyor

semihh95

semihh95

Üye
5800'ın N97den donanımsal yada yazılımsal olarak hiçbir üstün yanı yok. sadece biraz hantal olduğu için pek satılmıyor oyüzden telefoncular N97lere para vermiyor

cok haklissin yaw

HakaN-06

HakaN-06

Üye
S60v5'in en üstün cihazı bence X6 :) Kapasitif ekranı ve kamerasıyla ezer geçer :)

serkan1946

Üye
Hocam öncelikle emeği geçenlerden Allah ebeden razı olsun.. 2gün önce bi tane flashlamıstım bunu görünce hemen değiştirdim.. benim iki maruzatım olacaktı.. 1. Kırmızı tuş uygulama ya da dosyaları kapatmıyor.. Kısacasi hiçbir şeyi kapatmıyo.. Eski orijinal haline çevirebilir miyiz.. 2. Şarjda iken yeşil ışığın yanmasini istiyorum biraz uğraştım ama beceremedim(hatta şarj olurken kırmızı dolunca yeşil yansa çok fantastik olur..) Yardım ederseniz çok sevinirim..

M. tAHA

M. tAHA

Üye
semih bence ne olursa olsun 5800 alma. adam söver gibi bir de üstüne para istemiş. Hacı bızım klavyemız yeter salla gerisini. Bende satacamda karizma çizilmesin(1200:tl: ye aldım 300 :tl: satmaktan) diye satmıyorum :kop2:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gidip blackberry alman daha iyi olurdu kazıklanmıssın sanki :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bundan 4 sene önceydi hacım :kop2:

---------- Eklendi @ 21:39:45 ---------- Yazıldı @ 21:39:28 ----------

o zaman yenı cıkmıstı :)

AlpReis

AlpReis

Üye
:oke:...

semihh95

semihh95

Üye
semih bence ne olursa olsun 5800 alma. adam söver gibi bir de üstüne para istemiş. Hacı bızım klavyemız yeter salla gerisini. Bende satacamda karizma çizilmesin(1200:tl: ye aldım 300 :tl: satmaktan) diye satmıyorum :kop2:
b
ben para alacagm takasta istyn telefoncuydu

M. tAHA

M. tAHA

Üye
kaç para

muzo52

muzo52

Üye
selam herkeze bugün biryerde sayfada yorum yapmış ve ekran teması karanlık falan diye bahsetmiştim...neyse bende az önce yükledim tele şimdilik harika diyebilirim sitil 3 güzel geldi bana daha siftah edip kurcalamadım bile ama heyecan verici bir stile rastladım artık 10 gün denemkle meşgül olucam kesin baya bir emek var boş laflarla boş bilgilerle karalama yapmak arkadaşa çok büyük haksızlık olur derim...deneyelim bakalım çokta heyecanlıyım değişik geldi bana yapanın eline koluna sağlık..kusura kalmayın yanlış bir şey söyledimse

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
M. tAHA

M. tAHA

Üye
5800 sıfır mı?
bir de 5800 ın 2.el satış(yani sen sattıgında kaca satacaksın) onu sor sonra 100:tl: +5800; 300:tl: yi gecerse sat gitsin :oke:

Üst Alt