Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
evet sorun değil, peki ayarların içindeki temalar, bağlantı, bluetooth, wlan gibi simgeleri ana menüye alma şansımız varmı acaba, bununla ilgili bi mod varmı hocam
Gönül rahatlığıyla bu yazılımı kullanabilirsin. Ancak telefonunu V52'den V60'a yükseltmiş olursun. V52 olan FW'leri kullanamazsın. Konudaki anlatıı adım adım takip ettin mi bir sorun olması imkansızdır.
Gönül rahatlığıyla bu yazılımı kullanabilirsin. Ancak telefonunu V52'den V60'a yükseltmiş olursun. V52 olan FW'leri kullanamazsın. Konudaki anlatıı adım adım takip ettin mi bir sorun olması imkansızdır.
Ama Ben n97 kullanıyorm , benim kullandığm mod senin telefona uymaz, şuan mobilm pcye geçince silmen gereken dosyalarn isimlerini yazarm uyguladığn bellebar modunun içinden silersn
Ev ekranına değil menüde normal bi uygulama gibi simgesinin olmasını istiyorm, önceden kullandığım bi cfwde vardı , mesela bu sp2de temalar simgesi menüde de var, ama diğer kısayollar bluetoth wlan vs yok, onların da bazılarının simgelerini menüye almanın bi yolu varmı onu merak ettim
merhabalar bugün kurdum stil 2 5800 tuş kilidi dönmüyor Duvar kağıdı değiştirilemiyor nedendir ?
optimus33
Üye
arkadaşlar kurdum. telefon uçuyo. müzik çalar açık. opera arkada dosya indiriyor. doodle jump oynuyorum. hiç kasma yok. biraz daha hızlanırsa angry birds e dönüşecek telefon. (bilgisayarımdan daha hızlı gibi )
kmesne
Üye
Tekrar jafladım bütün kuralllara harfi harfine uyarak ama aynı şekilde değişmedi duvar kağıdı yok sensörler dönmüyor BU ilk formattan sonra derken nasıl ilk format
ben önce hafıza kartına sonra tele format atıyorum
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
@kmesne: Hiçbir sorun bizde yok. Sanırım sen telefona yazılımı flaşladıktan sonra hafıza kartını biçimlendiriyorsun. Anlatıma harfi harfine uymuşsan önce hafıza kartını biçimlendirirsin, sonra telefona yazılımı flaşlarsın. Sonra telefona hard format atarsın.