Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

calmandsilent

Üye
yaw rambo elıne saglık cok guzel olmus kullanıyom flkat 5228 ıle olan fwde müzikçalar yeniliyince 0 dosya eklıyo herseyı denedım olmuyo nasıl yapcaz

anılbaran

anılbaran

Üye
müzikleri E/muzik klasörüne at

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İlk bağışımızı almış bulunmaktayız :alkis

Darısı diğer üyelerin başına.

İlk bağış yapan Erkan Tosun'u yürekten tebrik ediyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bir sorun çıkar mi yukarıdakilerin hariçinde bir işlem yapmam gerekmez mi?

Gönül rahatlığıyla bu yazılımı kullanabilirsin. Ancak telefonunu V52'den V60'a yükseltmiş olursun. V52 olan FW'leri kullanamazsın. Konudaki anlatıı adım adım takip ettin mi bir sorun olması imkansızdır.

ertosun

Üye
İlk bağışımızı almış bulunmaktayız :alkis

Darısı diğer üyelerin başına.

İlk bağış yapan Erkan Tosun'u yürekten tebrik ediyorum.

Güzel kardeşim emeğinize sağlık. Helal olsun

GFBANIL1907

Üye

Gönül rahatlığıyla bu yazılımı kullanabilirsin. Ancak telefonunu V52'den V60'a yükseltmiş olursun. V52 olan FW'leri kullanamazsın. Konudaki anlatıı adım adım takip ettin mi bir sorun olması imkansızdır.

çok sağol kardeş seni takip etmeye devam edicez.

betul.zehir

Üye
Rambo benm teLefon 5230 bana uyqun bi kLavye önerirmisin.. TeLefonu kasmayacak yavaslatmayacak bişey

anılbaran

anılbaran

Üye
swype diye bişi var onu kullan oviden arat ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rambo benm teLefon 5230 bana uyqun bi kLavye önerirmisin.. TeLefonu kasmayacak yavaslatmayacak bişey

A4 Tech G800 Oyun Klavyesini öneririm. Şuanda kardeşimin masaüstü bilgisayarında kullanıyoruz ;)

Şaka bir yana ne klavyesi ya :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ama Ben n97 kullanıyorm , benim kullandığm mod senin telefona uymaz, şuan mobilm pcye geçince silmen gereken dosyalarn isimlerini yazarm uyguladığn bellebar modunun içinden silersn :)

Tamam :) özeldende atabilirsin.

Auglia

Auglia

Üye

Malesef bu kısayolları alamıyoruz ev ekranına.

Hayır, sercan5835 resmiydi.

Ev ekranına değil menüde normal bi uygulama gibi simgesinin olmasını istiyorm, önceden kullandığım bi cfwde vardı , mesela bu sp2de temalar simgesi menüde de var, ama diğer kısayollar bluetoth wlan vs yok, onların da bazılarının simgelerini menüye almanın bi yolu varmı onu merak ettim

---------- Eklendi @ 16:25:39 ---------- Yazıldı @ 16:23:51 ----------

Tamam :) özeldende atabilirsin.
Attım. deneyip sonucunu yazarsan sevinirim :)

kmesne

kmesne

Üye
merhabalar bugün kurdum stil 2 5800 tuş kilidi dönmüyor Duvar kağıdı değiştirilemiyor nedendir ?

optimus33

Üye
arkadaşlar kurdum. telefon uçuyo. müzik çalar açık. opera arkada dosya indiriyor. doodle jump oynuyorum. hiç kasma yok. biraz daha hızlanırsa angry birds e dönüşecek telefon. (bilgisayarımdan daha hızlı gibi :D:D:D:D:D:D:D)

kmesne

kmesne

Üye
Tekrar jafladım bütün kuralllara harfi harfine uyarak ama aynı şekilde değişmedi duvar kağıdı yok sensörler dönmüyor BU ilk formattan sonra derken nasıl ilk format

ben önce hafıza kartına sonra tele format atıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
@kmesne: Hiçbir sorun bizde yok. Sanırım sen telefona yazılımı flaşladıktan sonra hafıza kartını biçimlendiriyorsun. Anlatıma harfi harfine uymuşsan önce hafıza kartını biçimlendirirsin, sonra telefona yazılımı flaşlarsın. Sonra telefona hard format atarsın.

kmesne

kmesne

Üye
Şİmdi tekrardan mı flaşlıyayım

Üst Alt