Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Elfemsi44

Üye
rahatladım. Offline yapıcaksın. Ama telefonun kapalı flash at.

killer78

Üye
acaba bluetooth sıkıntısı benden mi kaynaklaniyor diye araştırıyorum gayet sorunsuz flaş atıyorum ama sorun nerde hala bulamadım

---------- Eklendi @ 18:47:45 ---------- Yazıldı @ 18:45:48 ----------

tema efektlerini kapatıyorum mediabardan bluetooth anında acılıp kapanıyor tema efektlerini acıyorum 10 saniyede açılıyor bluetooth 10 saniyede kapanıyor bluetooth Allah Allah

berk2010_2

Üye
Hayirli olsun artik 5800 i kullanmiyorum ama hala arkadaslara atiyorum cfw tesekkurler

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
acaba bluetooth sıkıntısı benden mi kaynaklaniyor diye araştırıyorum gayet sorunsuz flaş atıyorum ama sorun nerde hala bulamadım

tema efektlerini kapatıyorum mediabardan bluetooth anında acılıp kapanıyor tema efektlerini acıyorum 10 saniyede açılıyor bluetooth 10 saniyede kapanıyor bluetooth Allah Allah

Bak şimi üslubumu bozucam haa :off: Kardeş çözmüşsün ya sorununu. Tema efektlerinden kaynaklanyor işte. Halla halla bu ne yaa. Çözüyor ama yine yapıyor. :vur

Auglia

Auglia

Üye
Belle bar'ı yükledim.

Ayarlar'dan bağlantıya girince menüye atıyor.
Ana ekran düzeni ve widgetlar değişiyor.
Haritalar çalışmıyor.
Yazı tipi değişiyor. Bozulma olmuyor.
Telefonda gözükmeyen bir harf yani sembol olursa menü ikonuna dönüşüyor.

haritaların çalışmaması sorununu düzelttim ben, başka bi sorun da görmedim belle barlı kullanıyorum şuanda

mystiery_

mystiery_

Üye
sonraki surumde menuye gırdıgımızde sag ust kısıma saatide eklersenız daha guzel olur

Elfemsi44

Üye

kardeşim. Sende tema efektini açma.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sonraki surumde menuye gırdıgımızde sag ust kısıma saatide eklersenız daha guzel olur

Yapılabilirlik derecesine bakmak lazım. Artık ilerde aklımıza gelirse mutlaka yapmaya çalışırız. Şimdilik en ideali bu :oke:

Auglia

Auglia

Üye
ayarlardan bağlantılara giriyormu ?

evet haritalar da çalışıyor bağlantılara da giriliyor sorun yok , belle bar modundan çakışan bazı dosyalar var onları sildim ve öyle uyguladım

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
evet haritalar da çalışıyor bağlantılara da giriliyor sorun yok , belle bar modundan çakışan bazı dosyalar var onları sildim ve öyle uyguladım

sildiğin şeklini banada yollarmısın ? 5230 kullanıyorum. Umarım olur.

Auglia

Auglia

Üye
telefonu pcye depolama veya suit modunda pcye bağladığımızda c6 olarak görünüyör.. gerçi çok da önemli değil ama bunu düzeltmenin bi yolu varmı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
telefonu pcye depolama veya suit modunda pcye bağladığımızda c6 olarak görünüyör.. gerçi çok da önemli değil ama bunu düzeltmenin bi yolu varmı

USB ile ilgili bir dosya var. O dosyada C6 yazdığı için sanki telefon C6'ymış gibi görünüyor. Yazılım güncellemeleri falan hep telefonun orjinal versiyonuna göredir. Bir sorun teşkil etmiyor.

GFBANIL1907

Üye
bende nokia 5800 v.52.0.007 var nasıl yüklerim bi yardımcı olun önce ne yapmam gerek yukarıda 60 için var

Auglia

Auglia

Üye

USB ile ilgili bir dosya var. O dosyada C6 yazdığı için sanki telefon C6'ymış gibi görünüyor. Yazılım güncellemeleri falan hep telefonun orjinal versiyonuna göredir. Bir sorun teşkil etmiyor.

evet sorun değil, peki ayarların içindeki temalar, bağlantı, bluetooth, wlan gibi simgeleri ana menüye alma şansımız varmı acaba, bununla ilgili bi mod varmı hocam

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
Teşekkürler hepsini ilk çıktıgı an hemen indirip kurdum başarılarınızın devamını diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Zeynell

Üye
teşekkürler her grup üyesine böyle bir cfw yptıkları için

• Beğen
Auglia

Auglia

Üye
sildiğin şeklini banada yollarmısın ? 5230 kullanıyorum. Umarım olur.
Ama Ben n97 kullanıyorm , benim kullandığm mod senin telefona uymaz, şuan mobilm pcye geçince silmen gereken dosyalarn isimlerini yazarm uyguladığn bellebar modunun içinden silersn :)

Russline

Russline

Üye
Oooo RAMBO süper olmuş helal olsun :)

• Beğen

Üst Alt